Page content

Pigmentvlekken

Een gebruinde, egale huid is het schoonheidsideaal van nu. En om dat te bereiken wordt de zon flink uitgebuit. Echter juist door een teveel aan zonlicht en UV-stralen ontstaan de ontsierende pigmentvlekken die weer wegnemen van de egale huid. Hoe pigmentvlekken precies ontstaan, en hoe je het kan behandelen met Skinlight kun je hieronder lezen.

Oorzaak pigmentvlekken

De medische naam voor pigment is melanine. Melanine wordt aangemaakt om je huid te beschermen tegen de UV-stralen van de zon. Een gebruinde huid is dus simpelweg je eigen lichaam dat zich beschermt tegen de zon. Bij een teveel aan blootstelling aan de zon kan er teveel melanine aangemaakt worden wat zich vervolgens gaat ophopen, en zo ontstaan pigmentvlekken.

pigmentvlekken in gezicht, donkere vlek in gezicht, donkere vlek op rug verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen | Jonge vrouw met onzuiverheden in het gezicht.

Waar kunnen pigmentvlekken ontstaan?

Hoewel pigmentvlekken veelal in het gezicht voorkomen, kunnen ze ook op de hals, borst en rug ontstaan. Zelfs op de benen kunnen de vlekken zich vormen. Dit hangt allemaal samen met de hoeveelheid zonlicht die het lichaamsdeel krijgt over de duur van een aantal jaren. Ook uren die je spendeert onder de zonnebank tellen mee voor je huid. Gebruik dus ook de zonnebank met mate. Over het algemeen ontstaan de vlekken op latere leeftijd en om deze reden worden het ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Je kan jezelf dus prima beschermen van jongere leeftijd aan, om zo de vlekken zo veel mogelijk te voorkomen. Pigmentvlekken verwijderen doe je zo:

Pigmentvlekken verwijderen & behandelen

Er zijn allerlei dure methodes beschikbaar om van pigmentvlekken af te komen, maar cosmetische ingrepen bij klinieken zijn gelukkig niet meer de enige oplossing. De crème Skinlight bestrijdt donkere vlekjes met resultaat binnen twee maanden. De natuurlijke basis zorgt ervoor dat de crème geschikt is voor vrijwel elk huidtype. Door Skinlight tweemaal daags aan te brengen zullen de vlekken voldoende bijtrekken zodat ze niet meer opvallen. U krijgt weer een mooie egale huid. Hoe snel er resultaat is verschilt per persoon, dus het is wel raadzaam om de verandering in de gaten te houden van week tot week. Op deze manier kunt u snel pigmentvlekken verwijderen.

Laat een bericht achter!

Comment Section

3 reacties op “Pigmentvlekken


Door Rosa op 28 juni 2016

Heb helaas ook last van pigmentvlekken. Ze zijn voor mij echt een doorn in het oog. Meestal bedek ik ze met bijvoorbeeld foundation maar wellicht dat een huidblekende crème voor mij ook uitkomst kan bieden. Ben heel erg nieuwsgierig naar Skinlight.


Door Lucy op 18 maart 2017

Ik heb ook al jaren last van pigmentvlekken op mijn wangen en vindt het echt storend ik bedek het met niks want dan lijken die vlekken nog donkerder ben ook erg benieuwd naar skinlight


Door Mahnaz op 16 juli 2017

Het is echt onzin , helpt echt niet ik heb nu aan de 5 de week maar helaas geen verandering , gewoon weggegooide geld

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.