Hoe verminder ik rimpels?

Hoe verminder ik rimpels?

Hoe verminder ik rimpels?

Hoe verminder ik rimpels - Rimpels kun je beter voorkomen dan behandelen. Maar wat doe je wanneer je ze al hebt? In dit artikel besteden we dan ook aandacht aan het verminderen van bestaande rimpels. Iedereen krijgt op ten duur te maken met rimpels, dat is namelijk een natuurlijk verschijnsel dat bij het ouder worden hoort. Echter is dat laatste iets wat natuurlijk niemand wil, ouder worden. Om antwoord te geven op de vraag hoe verminder ik rimpels, vind je hieronder 5 handige tips.

Je kent vast het gezegde wel: 'ik ben zo oud als dat ik mij voel' Maar wanneer je uiterlijk daarbij niet echt meewerkt, dan kan dat al gauw een doorn in het oog worden. Omdat ik zelf ook een hekel heb aan er ouder uitzien, heb ik een aantal makkelijke methodes bedacht om het krijgen van rimpels nog even uit te stellen, en om bestaande rimpels te verminderen.

Hoe ontstaan rimpels?

5 tips om rimpels te verminderen


Tip 1) Drink veel water: het is belangrijk om je huid van binnenuit goed te hydrateren, en dat doe je door heel simpel iedere dag voldoende water te drinken. Door voldoende vocht binnen te krijgen blijft je huid stevig en zie je er jeugdig en fris uit.

Tip 2) Zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Door voldoende te bewegen zorg je voor betere doorbloeding van de huid. Tevens worden de voedingsstoffen beter in de huid opgenomen.

Tip 3) Matig met de consumptie van Alcoholische dranken. Neem eventueel om de lever en hersenen te ontlasten een Anti Kater Pil. Zoals Premulon. Deze pil zorgt ervoor dat alcohol sneller door het lichaam wordt afgebroken.

Tip 4) Een goede huidverzorging is hartstikke belangrijk. Haal het vuil morgens en avonds van uw huid.

Tip 5) Maak vooral gebruik van natuurlijke crèmes en make-up. Zorg ervoor dat het de huid niet onnodig afsluit. Wees ook matig met producten zoals vaseline.

Meer tips nodig, lees onze andere artikelen.
Reactie plaatsen