Geplaatst Whitening crème | De verschillende soorten
15 augustus 2016 
in Gezicht

Geplaatst Whitening crème | De verschillende soorten

Een whitening crème kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Meestal wordt een dergelijke crème ingezet voor huidkwalen waarbij er sprake is van teveel pigment op één plek. Dergelijke pigmentophopingen worden pigmentvlekken genoemd.

Whitening crème tegen donker pigment

Een whitening crème kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan grotere oppervlakten zoals oksels of knieholtes. Een whitening crème wordt ook wel ingezet voor donkere kringen of om kleurverschil recht te trekken.

whitening creme voor een lichtere huid

Last van een onzuivere huid? Een whitening cream kan uitkomst bieden.

Een whitening cream is voor veel inzetbaar

Wist je dat je een dergelijke huid verlichtende crème voor heel wat huidproblemen kunt inzetten? Hieronder de voornaamste op een rij:

Wat doet een whitening crème precies?

Een whitening crème bestrijdt donker pigment. Het maakt in deze niet zo heel veel uit waarvoor je de crème gebruikt. Het is altijd de bedoeling dat je de crème aanbrengt op de donkere gedeeltes die je graag wilt bleken. Meestal doe je dat twee keer per dag op een schone en droge huid. Je ziet vaak niet meteen verschil, dat gaat meestal in fases. Beginnend resultaat begin je te zien na 4-8 weken. Een goede crème die ik kan aanbevelen is Skinlight whitening treatment. De crème is van Nederlandse bodem en werkt heel erg goed. Een groot voordeel aan Skinlight is dat deze PH-neutraal en parfumvrij is. Hierdoor is de crème inzetbaar voor iedereen ongeacht welke type huid.

Waarom een Whitening crème op korte termijn beter is dan laser

Op korte termijn maar ook zeker voor langer termijn kan een whitening crème meer voordelen hebben dan laser. Vaak boek je veel sneller resultaat met een crème doordat deze direct in werking treedt. Het pigment wordt al na de eerste keer lichter terwijl dat met laser veel langer kan duren. Je boekt met een goede whitening cream dus sneller resultaat. Daarnaast zijn de kosten voor een crème vele malen lager dan een laserbehandeling. Ook is het risico op complicaties nihil. Ook is de ingreep veel minder drastisch. Let er wel op dat je met laser wellicht een beter resultaat kan boeken. Vooral wanneer het aankomt op de behandeling van diep liggende pigmentvlekken. Een laserstraal kan namelijk dieper in de verschillende huidlagen komen. Echter zul je bij laser de behandeling ieder jaar of vaker moeten herhalen.

De verschillende tussen Whitening creams

Er zijn vele soorten whitening producten op de markt. De één is agressiever dan de ander, dat houdt in dat de één meer bijwerkingen geeft dan de ander. Bij het kiezen van een whitening crème kijk je naar de ingrediëntenlijst en waar het product gemaakt/geproduceerd is. Producten uit India bijvoorbeeld zijn vaak heel agressief voor de huid en doen je huid meer kwaad dan goed. Je kunt er erge zweren van krijgen of de pigmentatie kan volledig verstoort raken waardoor je huid alles behalve egaal wordt. De agressieve soort is onder andere verkrijgbaar bij toko’s. Vermijd deze dus! Wij hebben een huidvriendelijke whitening crème ontwikkeld die de huid heel geleidelijk aan lichter maakt. Deze is ontwikkeld in Nederland en voldoet daarom ook direct aan alle Nederlandse en Europese eisen. Alle ingrediënten en hoeveelheden die wij gebruiken zijn dan ook niet schadelijk voor de huid. Indien je hier iets meer over wilt weten dan adviseer ik je om deze pagina eens door te lezen. Hier lees je alles over de werking van Skinlight.

Conclusie

Op de wereld zijn er vele verschillende soorten whitening cremes. De één veel agressiever dan de ander, maar in Nederland zijn de agressieve soort gelukkig bijna niet vrij verkrijgbaar. Wanneer je in Nederland of een ander Europees land een whitening crème koopt bij een gereguleerde winkel, dan kun je er zeker vanuit gaan dat deze niet schadelijk is voor de huid. Bij twijfel adviseren wij altijd om de ingrediëntenlijst te controleren plus waar het product gefabriceerd is. Indien je vragen hebt over dit onderwerp of iets anders wilt weten, reageer dan gerust hieronder. Wij proberen alle vagen zo snel mogelijk te beantwoorden. Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage! 🙂

Jihan
Door

Jihan

op 19 Aug 2016

Ik gebruik al jaren een whiteningcrème en het werkt inderdaad uitstekend en voor heel veel huidkwalen. Liefs Jihan

Roos
Door

Roos

op 16 Sep 2018

Hoi Jihan, Welke whitening creme gebruik jij?

noamie
Door

noamie

op 19 Aug 2016

Zelf gebruik ik Skinlight voor mijn donkere kringen, werkt heel goed! :-) nu wil ik het ook graag voor mijn pigmentvlekjes gaan gebruiken, ik houd jullie op de hoogte!

yasin
Door

yasin

op 23 Aug 2016

Ik gebruik ook een bleek creme en dan voornamelijk voor het kleurverschil van gezicht tot nek, ben pas net begonnen en gebruik het in combinatie met een hoge zonnebrandcrème met spf50.. zijn er meer mensen die dat hiervoor gebruiken?

Roos
Door

Roos

op 16 Sep 2018

Hoi yasin, Welke bleek creme gebruik jij?

yasin
Door

yasin

op 07 Oct 2018

skinlight gebruik ik :)

skin
Door

skin

op 28 Nov 2020

That is my first-time pay a visit to at right here and i'm really satisfied to learn all at place alone. i bookmark your website Now. I want to understand how i connection with you? Thanks Ammar Khan

Reactie plaatsen