Page content

article content

Whitening crème | De verschillende soorten

Een whitening crème kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Meestal wordt een dergelijke crème ingezet voor huidkwalen waarbij er sprake is van teveel pigment op één plek. Dergelijke pigmentophopingen worden pigmentvlekken genoemd.

Whitening crème tegen donker pigment

Een whitening crème kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan grotere oppervlakten zoals oksels of knieholtes. Een whitening crème wordt ook wel ingezet voor donkere kringen of om kleurverschil recht te trekken.

whitening creme voor een lichtere huid

Last van een onzuivere huid? Een whitening cream kan uitkomst bieden.

Een whitening cream is voor veel inzetbaar

Wist je dat je een dergelijke huid verlichtende crème voor heel wat huidproblemen kunt inzetten? Hieronder de voornaamste op een rij:

  • donkere kringen rond de ogen
  • sproeten en moedervlekken
  • gehele gezicht of andere delen van het lichaam
  • pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • melasma / zwangerschapsmasker
  • donkere oksels en knieholtes
  • pigmentsnor (gezicht)

Wat doet een whitening crème precies?

Een whitening crème bestrijdt donker pigment. Het maakt in deze niet zo heel veel uit waarvoor je de crème gebruikt. Het is altijd de bedoeling dat je de crème aanbrengt op de donkere gedeeltes die je graag wilt bleken. Meestal doe je dat twee keer per dag op een schone en droge huid. Je ziet vaak niet meteen verschil, dat gaat meestal in fases. Beginnend resultaat begin je te zien na 4-8 weken. Een goede crème die ik kan aanbevelen is Skinlight whitening treatment. De crème is van Nederlandse bodem en werkt heel erg goed. Een groot voordeel aan Skinlight is dat deze PH-neutraal en parfumvrij is. Hierdoor is de crème inzetbaar voor iedereen ongeacht welke type huid.

Laat een bericht achter!

Comment Section

3 reacties op “Whitening crème | De verschillende soorten


Door Jihan op 19 augustus 2016

Ik gebruik al jaren een whiteningcrème en het werkt inderdaad uitstekend en voor heel veel huidkwalen. Liefs Jihan


Door noamie op 19 augustus 2016

Zelf gebruik ik Skinlight voor mijn donkere kringen, werkt heel goed! 🙂 nu wil ik het ook graag voor mijn pigmentvlekjes gaan gebruiken, ik houd jullie op de hoogte!


Door yasin op 23 augustus 2016

Ik gebruik ook een bleek creme en dan voornamelijk voor het kleurverschil van gezicht tot nek, ben pas net begonnen en gebruik het in combinatie met een hoge zonnebrandcrème met spf50.. zijn er meer mensen die dat hiervoor gebruiken?

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: