Bruine vlekken in gezicht verminderen
02 november 2015 
in Gezicht

Bruine vlekken in gezicht verminderen

Hulp en tips tegen bruine vlekken in gezicht op de wangen

donkere vlekken op rug, donkere huid lichter maken - kopie

lijkt steeds vaker noodzakelijk. Je staat er misschien nooit bij stil. Maar wat zou jij doen als je wangen ongewild belaagd worden door onsierlijke huidvlekken. Overal maar een poedertje op is namelijk niet de uitkomst.

Hoe ontstaan bruine vlekken in het gezicht?

Pigmentvlekken op de wangen kunnen via diverse manieren ontstaan. Als eerste komt het gewoon door het ouder worden. Ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Echter is de hoofdzaak dat men niet beschermt door een SPF rond loopt, terwijl de zon dagelijks erg schadelijke UVB straling op je huid laat komen. Ook is het niet goed drinken, bewegen en hydrateren van de huid een oorzaak waardoor er pigmentvlekken op de huid kunnen ontstaan. Daarnaast kan er door hormoonwisselingen zoals de menstruatie, en zwangerschap een proces aan de gang gaan waardoor je bruine vlekken op je gezicht krijgt ook wel een zwangerschapsmasker genoemd.

Welke type huidvlekken kunnen er op de wangen ontstaan?

1) Moedervlekken.

2) Pigmentvlekken

3) Zwangerschapsmaskers

4) Ouderdomsvlekken

Hoe kan ik bruine huidvlekken op mijn wangen voorkomen?

  • Draag altijd een goede SPF factor
  • Drink genoeg, beweeg genoeg
  • Hydrateer je huid elke dag.

Hoe kan ik donkere huidvlekken op mijn wangen verminderen?

Door het gebruik van een voedende whitening crème zoals Skinlight kun je alle soorten huidvlekken op je gezicht aanzienlijk verminderen. Je huid gaat er weer gaver, stralender dus mooier uitzien.

Waar kan ik Skinlight Crème bestellen?

Je kunt het product eenvoudig via de Skinlight Webshop bestellen. De levering duurt ongeveer 2 werkdagen. Ook is het sinds kort mogelijk om achteraf te betalen via Afterpay en Billink.

Wat helpt tegen donkere vlekken op de wangen

Reactie plaatsen