Wat te doen tegen donkere vlekken op je handen
01 november 2015 
in Handen

Wat te doen tegen donkere vlekken op je handen

Je staat er misschien niet altijd bij stil maar de handen komen naast je gezicht elke dag veelvuldig in de zon. Dit betekend dat je handen het meeste worden blootgesteld aan schadelijke UV straling. Wij gaan jou helemaal informeren wat je kunt doen om vlekken op je handen te voorkomen en als ze er al inmiddels aanwezig zijn hoe ze weer te verminderen.

wat te doen tegen donkere hand vlekken, creme tegen donkere hand vlekken

Hoe ontstaan pigmentvlekken op de handen?

Pigment wordt hoofdzakelijk veroorzaakt wanneer er zonlicht op je handen valt. Dan wordt namelijk het stofje melanine gestimuleerd. Naarmate er ophopingen van het stofje melanine ontstaat is er sprake van een pigmentvlek.

Hoe ga je veroudering van de handen tegen?

Het lijkt ons belangrijk dat je voortaan een SPF zult smeren op je handen. Daarnaast is het ook belangrijk om een hydraterende crème te gebruiken. Hierdoor zul je zien dat de hand conditie beter blijft, waardoor je handen minder snel uitdrogen en tevens minder snel verouderen. Echter vermindert dit niet de huidvlekken op de handen.

Wat helpt effectief tegen vlekken op je handpalmen en vingers?

Wanneer je last hebt van donkere huidvlekken en pigmentvlekken op je handen dan is make-up absoluut geen optie. Omdat je natuurlijk je handen veelvuldig gebruikt. Daarom is de Whitening crème Skinlight de MUST-HAVE. Middels deze zeer huidvriendelijke crème maak je de pigmentvlekken duidelijk minder zichtbaar.

Waar kan ik Skinlight kopen?

Skinlight Crème is op dit moment enkel online te koop. Er zijn geen tussen personen of handelaren waardoor je gegarandeerd de laagste prijs betaald! Bestel Skinlight daarom vandaag.

Reactie plaatsen