arrow_drop_up arrow_drop_down
8 december 2015 

Behandeling Pigmentvlekken voor de Donkere Huid

Behandeling Pigmentvlekken voor de Donkere Huid – Het is wetenschappelijk aangetoond dat bijna alle mensen jaloers zijn op mensen met een mooie donkere huidskleur, met name in de lente en zomer. Toch heeft een donkere huidskleur ook nadelen. Zo is het verzorgen van de donkere huid een vak apart. Ook zijn er andere problemen die op de loer liggen. Zo zijn alle pigmentvlekken of donkerbruin of zelfs zwart. Weet deze maar eens weg te poederen. Wij hebben daarom onderstaand allerlei tips en diverse blijvende oplossingen tegen alle soorten van donkere pigmentvlekken op de donkere huid.

huidblekende creme, skinlight, whitening treatment
skinlight review rating

Hoe Ontstaan Pigmentvlekken Op De Donkere Huidskleur

Lang dacht de mens dat pigmentvlekken nou eenmaal vroeg of laat op de huid ontwikkelde. Toch vond men het altijd erg apart dat het bij de één heel veel en bij de andere praktisch niet voorkwam. Vandaag de dag is het geen rocketscience. Vandaar dat wij de hoofdoorzaken toch even willen duidelijk maken:

1. In het verloop van het leven komt er steeds meer UVB straling uit de zon op de huid.
2. Door foutjes met de deling van melanine (pigment) ontstaat er pigmentatie.
3. Ook door hormoonwisselingen in het lichaam kunnen er nieuwe huidvlekken ontstaan.
4. Tevens is het ook nog eens deels erfelijk bepaald in het DNA.

Tips Tegen Pigmentvlekjes Op De Donkere Huid

1. Ga niet uren lang lopen zonnebaden en smeer een goede SPF op.

2. Zorg ervoor dat je voldoende drinkt, minimaal 2 liter water per dag is vereist.

3. Let eens wat meer op wat je eet. Eet minder vet of bewerkt voedsel.

4. Eet daarin tegen meer groente, fruit, vis en noten, deze zijn goed voor uw lichaam en huid.

5. Regelmatig bewegen zorgt ook voor een betere doorbloeding van uw huid.

6. Drink voortaan 1 glas melk per dag

Middel Tegen Pigmentvlekken Voor Een Donkere Huid

Ook is het mogelijk om donkere pigmentvlekken op de donkere huid aanzienlijk te verlichten met een whitening crème. Schrik niet. Het is een 100% veilige crème die het donkerste pigment langzaam lichter maakt. Het doel is om te zorgen dat uw donkere huidvlekken nagenoeg dezelfde kleur krijgen als uw omliggende gezonde huid. Het lijkt daarom voor het blote oog als of de huidvlekken langzaam verdwijnen.

Huidbeek Middel Donkere Huid Kopen

Wij hopen dat je goed uit de voeten komt met de bovenstaande tips. Dan rest ons nog het volgende. Onderstaand kun je een verpakking Skinlight crème bestellen. Dit is de crème waarmee je mooie resultaten zult boeken. Ook kun je voortaan met een mooie bruine huid door het leven kunnen gaan zonder al die zeer donkere en zwarte pigmentvlekken. Veel succes.

Shanina
Door

Shanina

op 29 July 2016

Ik heb een donkere huid en last van zwarte vlekjes, zelf denk ik dat deze ontstaan zijn door acne toen ik jonger was. Ik merk nu ook dat zodra ik een plekje heb dat niet gemakkelijk weggaat, ik er een zwart vlekje aan overhoudt.

Reactie plaatsen

Koekje erbij?