Vlekken op handen aanzienlijk verminderen
07 juni 2015 

Vlekken op handen aanzienlijk verminderen

Pigmentvlekken komen voor op het hele lichaam. In het gezicht, rug en armen komen de meeste pigmentvlekken voor. De reden hiervoor is dat deze lichaamsdelen het meest in aanmerking komen met de zon. Het zonlicht wordt door de huid opgenomen wat weer resulteert dat het lichaam melanine aanmaakt. Melanine is de zonnebrand crème voor het lichaam. Wanneer de huid teveel zonlicht krijgt wordt het proces waarbij melanine wordt aangemaakt verstoort. Deze verstoring zorgt ervoor dat er pigment wordt aangemaakt waardoor donkere vlekken kunnen voorkomen. Deze pigmentvlekken komen ook voor op handen. In dit artikel wordt meer aandacht besteedt hoe je deze pigmentvlekken op je handen kunt laten vervagen.

Pigmentvlekken op handen verdoezelen

Het is mogelijk om op een natuurlijke manier de pigmentvlekken te laten verdwijnen. De vrucht citroen is daar uitermate geschikt voor. Citroen bevat citroenzuur (een fruitzuur soort) en daarmee is het mogelijk om de vlekken te vervagen. Het geeft wellicht een rustgevend gevoel als er wordt aangegeven dat je deze zure vloeistof niet hoeft te drinken. Het enige wat je wel moet doen is deze vloeistof voor ongeveer acht weken te wrijven over de donkere plek. Na ongeveer acht weken zal de pigment vlekken veel minder zichtbaar zijn en het is zelfs mogelijk dat de pigmentvlek, moedervlek of andere donkere vlek volledig is verdwenen.

Deze natuurlijke manier wordt al jarenlang gebruikt naar alle tevredenheid van de gebruikers. Sommige gebruikers zijn “tegen” medische middelen en medicijnen en dan is het gebruik van citroenzuur de beste optie om van de donkere vlekken af te komen. Echter reageert het ook vrij agressief op de huid. Daardoor is de aanpak middels een huidvriendelijke creme de beste oplossing.

Bestel Skinlight ideaal tegen hand vlekken

Reactie plaatsen