Skinlight pigment crème is speciaal ontwikkeld om huidproblemen te bestrijden en te verminderen. Skinlight kan ingezet worden voor de volgende huidaandoeningen:

  • Zwangerschapsmasker
  • Pigmentvlekken over heel het lichaam zoals benen, armen, rug, hals en nek
  • Donkere vlekken in het gezicht
  • Ouderdomsvlekken
  • Donkere oksels en knieholtes
  • Donkere kringen onder en rondom de ogen
  • Skinlight is tevens intiem te gebruiken


[caption id="attachment_201642" align="alignright" width="400"]Skinlight pigment crème Skinlight dringt door tot diep in de huid van de hoornlaag- tot de dermis (lederhuid). Daarnaast kan Skinlight ook de vorming van melanine afremmen.[/caption]

Hoe werkt Skinlight pigment crème?

Skinlight pigment crème werkt simpel en effectief. De crème dient twee keer per dag aangebracht te worden op de donkere vlekjes of huidverkleuringen. Zorg ervoor dat de huid van te voren goed gereinigd is. Laat de crème vervolgens een aantal minuten intrekken. Daarna kunt u gewoon uw normale huidproducten eroverheen aanbrengen.

Skinlight zorgt ervoor dat de donkere vlekjes of grotere oppervlakten zoals oksels en knieholtes langzaam maar zeker lichter worden. Ons product bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is PH-neutraal. U kunt skinlight dan ook langdurig gebruiken als onderhoudskuur.

Hoe snel boek ik resultaat?

Wanneer u streeft naar een mooie egale huid waarbij donkere vlekjes niet meer zichtbaar zullen zijn, dan kan skinlight pigment crème daar voor zorgen. Voor een sneller resultaat raden wij onze gebruikers altijd aan om een zonnebrandcrème te smeren met hoge spf factor. Ook onder kleding of wanneer u in de schaduw zit, is de zon schadelijker dan je denkt. De stralingen van de zon gaan namelijk door kleding en glas heen. Ook wanneer de zon niet schijnt is het belangrijk om een zonnefactor te gebruiken.

Skinlight is een zuinige crème die lang meegaat. U hoeft dan ook maar een klein beetje van het product te gebruiken op uw pigmentvlek of andere donkere vlekjes. Wanneer u Skinlight ook als onderhoudskuur wilt toepassen, dan raden wij aan om een 2-pack te bestellen. U bespaart dan €9,39,- euro op uw bestelling.

Ga naar shop