Skinlight in Nederland

Je hoeft niet langer onzeker te zijn over je gezicht! Last van vervelende vlekjes? De oplossing is eenvoudig en nu ook in Nederland verkrijgbaar. skinlight is eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar! Daar zijn wij erg blij mee en middels dit introductie stukje hopen wij jullie met dit nieuwe verlichtingsproduct kennis te laten maken.

Je hebt er vast wel eens iets over gelezen of gehoord. Het verlichten of bleken van donkere vlekjes, oksels en zelfs intieme delen. Er zijn dan ook vele producten op de markt gebracht die een soortgelijk product aanbieden. Maar let op: de meeste verlichtingsproducten zijn zeer schadelijk voor de huid en worden afgeraden door menig dokter en plastisch chirurg. skinlight heeft een product ontwikkeld in samen werking met dermatologen, ons product bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor de huid.
skinlight is vrij van de volgende schadelijke bestandsdelen:
  • skinlight is Hypoallergeen
  • skinlight is pH balanced
  • Er zit geen parfum in
  • Vrij van kwik
  • Vrij van hydrochinon
  • Vrij van kojiczuur
  • Vrij van retinol

skinlight is voor ieder huidtype te gebruiken, het maakt dus verder niets uit, of je nou een hele lichte huidskleur hebt of een donkere, skinlight is voor allen geschikt. skinlight is te gebruiken voor Hyperpigmentatie en onzuiverheden maar ook zeker om anaal en vaginaal te bleken. Het is ook zeer geschikt om te gebruiken bij donkere oksels, deze zullen binnen drie - vijf weken het gewenste resultaat bereiken.

skinlight wordt snel opgenomen door de huid, is vrij van schadelijke chemicaliën en heeft geen chemische geur. Door de luchtdoorlatende en ademende verpakking blijven de ingrediënten fris en actief.
Reactie plaatsen