Tips om donkere oksels lichter te maken
02 april 2019 

Tips om donkere oksels lichter te maken

Wanneer de zomer in het verschiet ligt is dit voor de meeste mensen een leuk vooruitzicht waar we allemaal vrolijk van worden. Het wordt lekker warm, het zonnetje schijnt, de dagen zijn langer en we kunnen onze mooiste zomerkledij weer bovenhalen. Maar niet voor alle mensen is de zomer een fijne periode. Voor mensen die last hebben van donkere oksels is het vaak een frustrerende periode die ze liefst zo snel mogelijk achter de rug willen hebben. Echter hoeft dit niet zo te blijven. Er zijn namelijk verschillende behandelingen die je kan uittesten en toepassen om oksels bleken mogelijk te maken. Deze tips en behandelingen vind je hier!

Oorzaken van donkere oksels

Donkere oksels heb je vaak niet zomaar. Hiervoor kunnen verschillende oorzaken aan de basis liggen. Door deze oorzaken even te bekijken kan het soms zijn dat je de behandeling hiervoor dus al zelf in de hand hebt. Zo kan je donkere oksels krijgen door verkeerd deodorant gebruik. Kies daarom altijd een deodorant die geschikt is voor jouw huidtype. Ook scheren kan donkere oksels tot gevolg hebben. Je scheert de haartjes aan de buitenkant weg maar net onder de huid blijven de wortels zitten. Hierdoor kan het zijn dat uw huid donkerder toont. Epileren is dus een betere optie. Ook kan je last hebben van donkere oksels door de zon, je huid altijd goed beschermen is dus de boodschap!

Oksels lichter maken met Skinlight

Natuurlijk zijn er ook oorzaken van donkere oksels waar je zelf niets aan kan doen. Zo kan het zijn dat je oksels donker worden naarmate je ouder wordt. Ook hebben bleke mensen meer kans op donkere oksels dan mensen die een donkere huidskleur hebben. Wat de reden ook is, als je er vanaf wilt dan is Skinlight de ideale oplossing om oksels bleken mogelijk te maken. Je hoeft deze crème maar 2 keer per dag aan te brengen op je oksels en na een paar weken zal je al snel resultaat zien. De crème dringt namelijk tot diep in de huid in en pakt het pigment aan. Daardoor zal je zien dat je oksels langzaam aan lichter beginnen te worden. De crème is heel zuinig en gaat dus lang mee omdat je er maar een kleine hoeveelheid per dag van dient te gebruiken.

skinlight creme bestellen

Skinlight whitening treatment voor mooie oksels

Scrubben

Je oksels lichter maken kan je ook doen door te gaan scrubben. Specifieker nog, door het gebruiken van een verlichtende scrub is oksels bleken geen onbegonnen werk meer. Zo’n verlichtende scrub is gemakkelijk zelf te maken met 2 tot 3 eetlepels zout, 3 eetlepels olijfolie en twee eetlepels citroensap. Even doorroeren en daarna 2 tot 3 keer per week gebruiken, doet wonderen!

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down