6 Tips voor het krijgen van Lichtere Oksels
15 mei 2018 

6 Tips voor het krijgen van Lichtere Oksels

Voor zij die al heel vaak met de handen in het haar hebben gezeten omdat ze niet weten wat te doen tegen donkere oksels, is er nu goed nieuws. In dit artikel vind je 6 tips die je kan toepassen of gebruiken om lichtere oksels te krijgen. Goodbye frustratie, hello zomertops!

Draag losse kledij

Mensen die vaak strakke kledij dragen hebben een kans dat zij meer last hebben van donkere oksels dan mensen die losse kledij dragen. Als je strakke kledij draagt kan de wrijving van de kledij op onze huid voor donkere oksels zorgen. Laat je huid dus ademen en draag lossere kleding.

Gebruik een voedende deodorant

Het is heel belangrijk om onze huid goed te verzorgen, het is immers ons grootste orgaan. Wees je er daarom van bewust dat je een goede deodorant moet gebruiken. Het kan zijn dat je een slechte deo hebt die voor huidirritaties zorgt. Ga daarom op zoek naar een deodorant waar hydraterende ingrediënten inzitten zoals glycerol en zonnebloem zaadolie.

Smeer Skinlight

Skinlight is een pigmentvlekken crème die voor verschillende huidproblemen te gebruiken is. Denk maar aan ouderdoms- of pigmentvlekken. Echter is hij ook geschikt tegen donkere oksels. Skinlight heeft een neutrale PH waarde waardoor deze geschikt is voor elk huidtype. Bovendien werd bij het ontwikkelen van deze crème een speciale whitening technologie gebruikt die tot diep in de huid door dringt. Smeer tot 2x per dag, op gereinigde oksels, skinlight. Laat het even inwerken voor een effectieve behandeling. De crème is perfect combineerbaar met andere hydraterende middelen dus het is geen probleem om daarna nog een extra hydratatie aan te brengen. Binnen 1 tot 2 maanden zijn je donkere oksels verleden tijd.

donkere oksels bleken

Tip: hydrateer en verzorg je oksels goed om een schrale huid te voorkomen.

Niet scheren maar epileren

We willen als vrouw allemaal verzorgde oksels maar dagelijks je oksels scheren hoeft echt niet. Té vaak scheren kan een huid trauma veroorzaken waardoor je oksels geïrriteerd geraken of je donkere oksels krijgt. Bovendien is het beter om te epileren dan om te scheren. Bij epileren worden de haarwortels verwijderd terwijl deze bij scheren blijven zitten. Daardoor kan het soms lijken alsof je donkere oksels hebt.

Scrub af en toe je oksels

Is scrubben niet voor jou weggelegd en doe je dit zelden of nooit? Dan kan je hier misschien toch wat verandering in brengen. Scrubben is namelijk goed voor je huid alsook voor je oksels. Het doodt de dode huidcellen waardoor je lichtere oksels zult krijgen die ook nog eens egaler en meer verzorgd ogen. Heb je al deze tips al eens geprobeerd en geraak je maar niet van je donkere oksels vanaf? Dan kan het zijn dat dit een medische oorzaak heeft. Raadpleeg dan je huisarts of een specialist voor raad en advies.

Reactie plaatsen