Page content

article content

Van donkere oksels afkomen

Voor sommige vrouwen zullen volgende dingen heel bekend in de oren klinken. We zien op tegen de zomer omdat we dan moeten rondlopen in bikini of tops terwijl we ons frustreren en schamen voor onze donkere plekken in onze oksels. Je voelt je enorm onzeker en wil je oksels altijd bedekt hebben. Echter is deze frustratie en schaamte niet nodig want er zijn een aantal methodes die je kan proberen om je oksels lichter te maken. Zo hoef jij je niet meer onzeker te voelen en te schamen en kan jij perfect rondlopen in die top of bikini die je vroeger altijd links liet liggen.

Hoe kom je aan donkere oksels

Eerst en vooral is het goed om te weten wat de redenen kunnen zijn waarom je donkere oksels hebt. Scheren kan al een boosdoener zijn voor je oksels. Vanaf dat je de oksel begint te scheren, haal je de haartjes die vlak tegen je huid staan weg, waardoor je je huid ziet. Maar de haartjes onder je huid blijven natuurlijk zitten en daardoor kan het zijn dat je oksels donkerder lijken. Uiteraard willen we niet met een haarbos onder onze oksels lopen maar je kan dan beter epileren of harsen om donkere plekken te vermijden. Acanthosis Nigricans, een aandoening die vaak voorkomt bij mensen met overgewicht zorgt ervoor dat zij vaak meer last hebben van donkere oksels. Dit heeft alles te maken met de productie van insuline. Letten op je voeding kan dus ook een tip zijn.

zwarte oksels lichter maken

Donkere oksels lichter maken door het veranderen van enkele simpele aanpassingen in je dagelijkse routine.

Skinlight

Gelukkig is er voor ons, vrouwen en mannen een oplossing: oksels bleken. Dat kan met Skinlight, Skinlight is een natuurlijke crème op basis van natuurlijke ingrediënten wat het perfect maakt om deze op gevoelige plaatsen zoals oksels aan te brengen. Het voordeel van deze crème is dat hier geen toegevoegde parfums inzitten en dat de crème PH neutraal is. Ideaal voor een juiste behandeling op plekken waar de huid veel dunner is zoals oksels of knieholtes. Er wordt aangeraden om Skinlight dagelijks 2 maal aan te brengen op de oksels. Reinig uw huid op voorhand goed en laat de crème een paar minuutjes inwerken. Daarna kan u eventueel andere huidproducten aanbrengen. U zal zien dat de donkere oksels langzaam lichter zullen worden. Een tijd hierop plakken is nogal moeilijk omdat dit uiteraard afhangt van welk huidtype je hebt. Als je zichtbaar resultaat boekt, is het zeer belangrijk om Skinlight wekelijks te blijven gebruiken om te vermijden dat de donkere plekken in je oksels terug komen.

zwarte oksels bleken

Skinlight maakt donkere oksels lichter

Verwissel van deodorant

Een andere simpele oplossing kan zijn om af en toe eens te wisselen van deodorant. Je moet de juiste deo zoeken die geschikt is voor jouw huid. In sommige deodoranten zit heel veel aluminium waar de huis slecht kan op reageren met als resultaat donkere oksels of pigmentvlekken. Gebruik een natuurlijke deodorant en je zal zien dat dit al een heel ander resultaat kan opleveren!

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Van donkere oksels afkomen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.