Pigmentvlekken verwijderen Antwerpen | Anti pigmentvlekken
07 augustus 2019 
in Gezicht

Pigmentvlekken verwijderen Antwerpen | Anti pigmentvlekken

Ouderdomsvlekken, donkere verkleuringen op ons lichaam, donkere kringen onder de ogen en pigmentvlekken. Meer mensen dan je denkt krijgen hier mee te maken en zijn op zoek naar oplossingen die vaak moeilijk te vinden zijn. Mensen worden nog gefrustreeder omdat ze denken dat hun probleem niet opgelost kan geraken. Maar niets is minder waar en dat zal in dit artikel bewezen worden. Hier vind je tal van tips en trucjes om al die vervelende kwaaltjes voorgoed uit de weg te helpen. Zo beginnen we met het bespreken van een laserbehandeling.

zwarte vlekken gezicht

Pigmentvlekken verwijderen laser Antwerpen

Een laserbehandeling in Antwerpen, het klinkt heel pijnlijk maar dat is het absoluut niet. Bij een laserbehandeling wordt er met licht van de laser tot diep in de huid doorgedrongen zodat het pigment in de huidcellen verpulverd wordt. Het goede aan deze behandeling is dat de rest van de huidcellen intact blijven. Je kan wat neveneffecten ondervinden zoals roodheid, jeuk en wat branderigheid. Echter gaan deze neveneffecten snel voorbij. Wel moet je voor deze behandeling flink in je portemonnee duiken want deze methode heeft een vrij dure kant. Waar je je ook bevindt, een laserbehandeling kan je op heel veel plaatsen laten doen. Zo heb je speciale laserklinieken in Antwerpen, maar je kunt ook bij een speciale huidarts terecht Je pigmentvlekken verwijderen met laser in Antwerpen is dus zeker mogelijk en een goede eerste optie om uit te gaan testen. Heel veel mensen hebben deze behandeling ook reeds uitgetest en de pigmentvlekken verwijderen laser ervaringen zijn over het algemeen zeer geruststellend en positief.

zwarte vlekken gezicht

Skinlight tegen donkere plekken

Hoewel pigmentvlekken verwijderen laser ervaringen heel positief zijn, zijn er nog andere opties om komaf te maken met deze frustratie. Zo is er de pigmentvlekkencrème Skinlight. Deze is in te zetten voor alle bovenstaande kwalen eerder in dit artikel vermeld. Je kan hem heel eenvoudig en snel bestellen op de website van Skinlight. Ook achteraf betalen is mogelijk zodat je hem eerst even kan uittesten. Dit doe je door Skinlight 2 keer per dag aan te brengen op de probleemzones. Je laat hem even inwerken en gebruikt daarna eventueel nog een hydraterende crème. Hoe snel je resultaat ziet, is afhankelijk van het type huid dat je hebt maar na een twee tot drie tal weken zou je toch al wel een verschil moeten zien.

zwarte vlekken gezicht

Gezonde levensstijl maakt een groot verschil

Het is misschien wel een van de meest drastische oplossingen maar een ommekeer in je levensstijl maken kan ook een oplossing zijn. Het wordt misschien eens tijd om je voedingspatroon onder de loep te nemen en te kijken of je wel genoeg water drinkt en voldoende beweegt. De combinatie van deze drie factoren kan voor een stralende huid zorgen!

Cindy van Linteren
Door

Cindy van Linteren

op 28 Nov 2019

Welke kliniek of salon is nou de beste in Antwerpen om af te komen van pigmentvlekken.

Reactie plaatsen