Je donkere huid lichter maken met Skinlight

Je donkere huid lichter maken met Skinlight

We hebben allemaal wel iets aan te merken op ons lichaam, want perfectie bestaat niet. Zo heeft ene last van een te dikke buik, de andere heeft cellulitis en nog iemand anders heeft elke dag een gevecht met het haar om dit tot iets deftig omgetoverd te krijgen. Maar sommige mensen hebben ook een probleem met hun huid. Dit kan soms echter een groot probleem zijn met serieuze gevolgen. Denk hierbij maar aan pigmentvlekken. Dit zijn donkere vlekken die zich op verschillende plaatsen van het lichaam kunnen situeren. Dit kan leiden tot een verlaagd zelfbeeld en onzekerheid. Omdat dit erg vervelend is en steeds meer mensen hier last van hebben vind je in dit artikel terug hoe een donkere huid lichter maken, mogelijk wordt.

huidbleek-creme-om-de-huid-lichter-te-maken

Skinlight voor het lichter maken van de huid

Er zijn verschillende oplossingen wanneer je voorgoed komaf wil maken met dit huidprobleem. Je kan online of in het verkooppunt in Nijmegen, Skinlight aankopen. Dit is een crème met een speciale whitening technologie die tot diep in de huid doordringt om jouw probleem aan te pakken. Hoe werkt het? Wel, je smeert deze pigmentvlekkencrème aan, dit een twee tal keer per dag. Je laat dit even inwerken en daarna kan je gerust nog een andere hydraterende crème gebruiken. Hoe snel je resultaat boekt, hangt natuurlijk van verschillende factoren af waaronder het type huid dat je hebt. Je zou na een 3 tal weken toch al wel stilaan een verschil moeten opmerken.

Chemische peeling

Het lichter maken van de huid kan ook nog op een andere manier, denk hierbij aan een iets drastischere maar wel degelijke oplossing: een chemische peeling. Bij een chemische peeling, die je laat doen door een huidspecialist, wordt er een chemisch goed op je huid opgebracht. Dit goed zal als het ware de bovenste huidlaag van bijvoorbeeld je gezicht, doen verdwijnen. Dit maakt dat deze behandeling vooral geschikt is voor pigmentvlekken die zich niet te diep in de huid situeren. De behandeling is volledig pijnloos, enkel ervaar je achteraf wat neveneffecten zoals roodheid, jeuk en een branderig gevoel. Deze symptomen gaan echter heel snel na de behandeling weer weg.

huidbleek-creme-om-de-huid-lichter-te-maken

Citroenmasker

Heb je niet veel vertrouwen in deze dure behandelingen, dan kan je ook voor een huishoudmiddeltje gaan voor het lichter maken van de huid. Wanneer je een citroen in huis hebt, heb je niets anders meer nodig. Je neemt het sap van een halve citroen en wrijft hiermee over de pigmentvlekken, je laat het een kwartiertje inwerken en klaar is kees. Het zuur van de citroen zal tot diep in de huidcellen doordringen en het pigment verpulveren!
Reactie plaatsen