Egale huid mannen

Egale huid mannen

Voor een Egale huid mannen

Wat veel mensen niet weten is dat het huidbleekmiddel van skinlight geschikt is voor mannen en vrouwen ongeacht welk huidtype. Het product is geschikt voor heel het lichaam. Ook op je intieme delen kun je gewoon skinlight huidbleek gebruiken. Het is volledig natuurlijk. Dus zonder chemische toevoegingen of welk schadelijk product dan ook. Het product van skinlight bestaat namelijk hoofdzakelijk uit natuurlijke bestandsdelen. Dit is een groot pluspunt omdat op er op deze manier nagenoeg geen kans is op uitslag of andere huidreacties. Het maakt dus verder niet uit of je een zeer lichte of donkere huid hebt. Een droge of vette huid. Skinlight is voor iedereen te gebruiken met welk type huid dan ook. Wel raden wij aan om wanneer je een hele droge huid hebt, de huid extra te hydrateren na het gebruik van skinlight.

Doe dit in een vorm van een body crème of lotion maar je kunt ook net zo goed een verzorgende olie gebruiken. Het is maar net wat je zelf fijn vindt.

Skinlight is geschikt voor man & vrouw

Skinlight is onder ander te gebruiken voor hyperpigmentatie of andere donkere vlekjes waar je graag van af zou willen.

Hoe het werkt:

smeer twee maal daags skinlight op de aangedane huid, doe dit 4-7 weken lang en je zult merken dat de vlekken minder worden. Het verdwijnt langzaam en je huid wordt mooier. Wel dien je het bij te houden, zodra je naar een aantal weken merkt dat het terugkomt. Smeer dan weer een of twee dagen twee maal daags skinlight. Door deze huidverbetering zul je veel lekkerder in je vel gaan voelen.

Ook is skinlight te gebruiken voor andere huidverkleuringen met welk type huid dan ook zoals donkere oksels, knieholtes, borsten, vagina en anus. Dit wordt vaak als iets ingrijpender ervaren dat het bleken van een klein vlekje, toch wordt dit veel vaker gedaan. Vooral door vrouwen en mannen die hun anus willen oplichten, de onderliggende reden is vaak dat het hygiënischer oogt en men er een goed gevoel bij heeft. Op de tweede plaats komt het bleken van de oksels. Veel mensen vinden net als bijvoorbeeld zweetoksels, donkere oksels erg vervelend, het kan soms erg veel spanning met zich mee brengen tijdens sportactiviteiten of in de zomer. Door middel van Skinlight kun je er van af komen en weer zeker zijn over je oksels.

bas van meersen
Door

bas van meersen

op 15 Jul 2016

Gebruik de creme nu 5 weken en moet zeggen dat het al een heel stuk minder is. Ben nog niet helemaal tevreden dus ga nog even door. Zo te zien moet ik aan 1 verpakking meer dan genoeg hebben.

Reactie plaatsen