Huidbleken

Huidbleken

Waarom Huidbleken?


Je kunt hiervoor kiezen wanneer je kleurverschil in de huid hebt en wanneer je veel last hebt van kwaaltjes waarbij een ophoping van pigment de oorzaak is. Je huidskleur wordt bepaald door pigment. Maak je gemakkelijk pigment aan dan kun je last hebben van huidkwaaltjes waarbij een ophoping van pigment één van de oorzaken is. Kleurverschil in de huid kenmerkt zich vaak doordat bepaalde delen van het gezicht en/of lichaam meer zonlicht vangen. Meestal ontstaat er kleurverschil in het gezicht tot nek en decolleté. Ook kan het voorkomen op de handen en voeten. Huid dat juist niet veel blootgesteld wordt aan zonlicht kan ook donker kleuren door een ophoping van pigment. Denk hierbij aan donkere oksels en knieholtes. Reguliere crèmes zullen niet zoveel doen om het kleurverschil daadwerkelijk aan te pakken. Skinlight doet dat wel. De crème is in staat pigment te verlichten tot 3 tinten.

Methoden voor huid bleken

hiudbleken, huidbleken met skinlight, skinlight ervaringen
  • Er zijn niet zo heel veel methodes voor huid bleken. Je kunt bijvoorbeeld niet naar een kliniek gaan want er bestaan geen behandelingen voor het lichter maken van de huid. De enige optie is een crème dat hier speciaal voor ontwikkeld is. Wanneer je huid bleken overweegt voor melasma of hyperpigmentatie, dan kun je een chemische peeling overwegen. Deze behandelingen worden aangeboden bij diverse klinieken in Nederland.
  • Wanneer je snel last hebt van kleurverschil in de huid, dan is het altijd aan te raden om een zonnebrandcrème te gebruiken. Het liefst het hele jaar door. Hiermee voorkom je dat de huid meer en/of sneller melasma aan gaat maken.
  • Een donkere gloed of een doffe gloed kan ook veroorzaakt worden door een ophoping van dode huidcellen. Wanneer je dit voornamelijk in het gezicht hebt, dan kun je een hele lichte scrub overwegen die speciaal ontwikkeld is voor het gezicht. Let wel op dat je gezicht gevoelig is, dus wees altijd mild.
  • Kleurverschil kun je ook verdoezelen met bijvoorbeeld make-up, denk hierbij aan foundation. Het is geen effectieve en blijvende methode, maar het kan er wel voor zorgen dat je overdag lekkerder in je vel zit.

Is Skinlight geschikt voor alle huidskleuren?

Ja, Skinlight is geschikt voor iedereen met pigmentproblemen. Het maakt niet uit wat  je huidskleur of huidtype is. Skinlight is zo ontwikkeld dat het iedereen kan helpen om van vervelende pigmentkwaaltjes af te komen. Skinlight is een effectieve formule dat diep in de huid doordringt en pigment aanpakt en verlicht.

hyperpigmentatie creme

Waar kan ik Skinlight kopen?

Skinlight is te koop via onze shop en via bol.com. Wil je meerdere huidproblemen in één keer aanpakken, kies dan voor het juiste aantal verpakkingen. Wij bieden een vaste korting op meerdere verpakkingen aan. Op deze manier profiteer je altijd van een voordeel en kun je met gemak verschillende huidproblemen aanpakken.
Mellie
Door

Mellie

op 28 Nov 2019

De huid lichter maken wil ik heel graag want ik vind mijn gezicht gewoon veel te donker. Het klinkt vaak raar voor mensen wanneer ik hier over klaag, maar het is gewoon echt iets waar ik heel onzeker over ben. Ik hoop dan ook dat ik hier snel vanaf kan komen door skinlight te gaan gebruiken. Zijn er hier meer mensen die de crème hiervoor gebruikt? Groetjes, Melanie

Reactie plaatsen