pigmentvlekken verwijderen

Hoe kun je pigmentvlekken het beste verwijderen?

Pigmentvlekken komen heel veel voor. Velen zoeken dagelijks massaal via google op pigmentvlekken verwijderen. Wij begrijpen dat als geen ander. Want wij helpen mensen met pigmentproblemen al meer dan 8 jaar. Pigmentproblemen komen nou eenmaal veel voor en wij proberen hier zoveel mogelijk over te publiceren om awareness te creëren over het ontstaan ervan. Het is een herkenbaar probleem en er zijn diverse manieren om van pigmentvlekken af te komen. 

Hier lees je hoe je het beste pigmentvlekken kunt verwijderen. De effectiviteit per behandeling verschilt vaak per persoon, huidtype en huidskleur. Mensen van Aziatische afkomst hebben vaak een dikkere huid waardoor behandelingen langer duren. Een voordeel van een dikkere huid is dat je minder snel rimpels krijgt en er daardoor langer jonger uitziet. Een blanke huid reageer vaak vrij snel en goed om pigmentbehandelingen. Dat komt omdat de blanke huid vrij dun is. Dat geldt ook voor de getinte huidskleur. Heb je een donkere huid dan verschilt dat heel erg per persoon of je een dikke of dunne huid hebt. Je herkent dit vaak aan de structuur van je huid. De kleur van de huid maakt dus niet uit qua behandeling. Het gaat vooral om de dikte van je huid. 

3 manieren om pigmentvlekken te verwijderen

Er zijn drie hele effectieve manieren om van pigmentvlekken af te komen. Kijk per methode welke voor voor jouw huid het meeste effect heeft.

Methode 1) Pigmentvlekken creme

Geschikt voor mensen met een dunne tot medium dikke huid. Het is belangrijk om te kiezen voor een sterke pigmentcreme. Je kunt hier het beste onze Skinlight formule voor gebruiken. Deze werkt effectief en geeft een mooi en egaal resultaat. Breng de crème twee tot drie keer per dag aan op een schone huid. Wat je kunt verwachten is dat pigmentvlekken 1-3 tinten lichter worden. Een behandeling duur gemiddeld tussen de 8 tot 12 weken. Het is een makkelijke methode dat weinig tijd in beslag neemt. Deze behandeling werkt ook heel goed voor de behandeling van kleurverschil in de huid.

Methode 2) Pigmentvlekken Laseren

Geschikt voor alle soorten huidtypes. Meerdere behandelingen nodig. Effectieve methode, maar wel wat aan de dure kant. Deze methode is het meest geschikt voor mensen met enkele pigmentvlekjes. De duur van pigmentvlekken laseren ligt tussen de 3 tot 9 maanden. Er moet per behandeling namelijk enkele maanden tussen zitten voordat de vlekjes opnieuw gelaserd kunnen worden. Na elke behandeling zie je wel snel verschil.

Methode 3) Chemische peeling

De laatste effectieve methode is de chemische peeling. Ook wel exfoileren genoemd. De behandeling vindt plaatst bij een schoonheidssalon. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig. Maar het resultaat mag er zeker zijn. Deze behandeling is geschikt voor elke type huid.  


Reactie plaatsen