Zo krijg je een gave huid – De beste tips voor jou
13 december 2017 
in Gezicht

Zo krijg je een gave huid – De beste tips voor jou

Een gave huid, het is de droom van elke vrouw. Maar een gave huid krijgen is vaak zo makkelijk nog niet, je probeert van alles maar je huid blijft er rood uitzien of die acné blijft maar terugkeren. Ik herken het probleem, maar niet getreurd, wij hebben de beste tips voor het krijgen van een egale huid.

Was je gezicht twee keer per dag

Lijkt erg simpel, en toch zijn er genoeg vrouwen die deze tip overslaan. Maar je hebt eigenlijk nooit een goed excuus om s ’avonds je make-up erop te laten zitten, hoe laat het ook is geworden. Wanneer jij jouw gezicht niet altijd schoonmaakt dan zullen jouw poriën verstopt raken met al die make-up en andere viezigheid, neem dus die paar minuutjes voor jezelf en was gewoon je gezicht. Als je het extra grondig wilt doen dan is het verstandig om eerst een make-up remover te gebruiken en daarna met gezichtsreiniging aan de slag te gaan.

creme tegen melasma

Skinlight maakt donkere vlekken lichter en remt nieuwe vorming van pigmentatie af

Blijf van je gezicht af

Ik weet hoe goed het voelt om die puist uit te knijpen, maar geloof me dat het er uiteindelijk alleen maar erger van wordt en je er geen egale huid van krijgt. Ook wanneer je gewoon aan je gezicht zit trouwens. Op je handen, en in de puist, zitten bacteriën, en wanneer je die over je gezicht verspreid wordt de acné alleen maar erger. Het is beter dus om met je handen uit de buurt van je gezicht te blijven.

Smeer dagelijks zonnecrème op

Als er iets slecht is voor je huid dan is het wel uv-straling, je huid wordt er veel sneller ouder van, je krijgt rimpels en je loopt bovendien kans op huidkanker. Smeer jouw gezicht dus dagelijks in met zonnebrand, ook wanneer er geen zon is, want zelfs wanneer de zon niet schijnt komt er nog uv-straling op jouw gezicht.

skinlight review, skinlight ervaringen

Drink voldoende water

Water is een soort wondermiddel voor elk lichamelijk probleem, en jouw huid is hier zeker geen uitzondering op. Je lichaam bestaat 70% uit water en ook jouw huid heeft water nodig, door genoeg water te drinken zal jouw huid dus automatisch een stuk meer gaan stralen. Dus als je een gave huid krijgen wilt moet je toch echt die 2 liter per dag gaan drinken.

Ben niet bang voor olie

Wanneer je een niet-gave huid hebt dan heb je wellicht ook een vette huid, en dan lijkt het misschien logisch om huidolie te vermijden. Toch is dit niet het geval, door jouw huid schoon te maken met bijvoorbeeld argan olie wordt het vuil gemakkelijk verwijderd en wordt het huis gehydrateerd. Dit is beter dan het uitdrogen van de huid waarbij de huid wordt gestimuleerd om nog meer talg aan te maken.

Wanneer je de bovenstaande tips volgt is jouw huid voordat je het weet weer een gave huid. De tips zijn niet ontzettend ingewikkeld, en vaak zijn het ook de simpele veranderingen die het verschil gaan maken.

Jaq
Door

Jaq

op 13 Dec 2017

Dat van mijn gezicht afblijven wordt lastig haha! Maar ik ga dat vanaf nu zeker doen! :)

m van huissen
Door

m van huissen

op 21 Dec 2017

Sinds een jaar gebruik ik iedere dag een zonnefactor, ook in de winter. En ik merk inderdaad dat de bestaande pigmentvlekken iets vervagen, maar vooral dat er geen nieuwe vlekjes bijkomen. ik kan echt iedereen aanbevelen om dagelijks een spf te smeren. Het helpt trouwens ook heel goed tegen huidveroudering!

Reactie plaatsen