3 goede tips voor het verwijderen van pigmentvlekken
30 september 2019 

3 goede tips voor het verwijderen van pigmentvlekken

Hoe pigmentvlekken verwijderen, wanneer je al je hele leven last hebt van pigmentvlekken, dan is dit hoogstwaarschijnlijk een vraag die jij je al vaker gesteld hebt. Maar evengoed wanneer je in het laatste trimester van je zwangerschap bent en last hebt van melasma kan je je zelf afvragen hoe pigmentvlekken verwijderen. Wel voor al de mensen die er mee sukkelen, is dit artikel de oplossing. Hier kan je 3 tips vinden die ook echt werken. En bovendien zijn ze heel gemakkelijk toe te passen en zijn ze helemaal niet duur!

Pigmentvlekken verwijderen Amsterdam

Het goede nieuws bij de eerste tip is dat je deze kan toepassen waar je je ook bevindt. De eerst tip die echt werkt is namelijk het gebruiken van Skinlight. Heb je hier nog nooit van gehoord? Wel dan wordt dit hoog tijd want Skinlight is een crème tegen onder andere pigmentvlekken. Het beste hieraan is, is dat je hem simpelweg gewoon online kan gaan bestellen. Een bijkomend voordeel is dan nog eens dat deze crème helemaal niet duur is en heel zuinig in gebruik is waardoor je er heel lang mee toe komt. Eens je Skinlight besteld hebt en thuis ontvangen hebt, dan breng je hem 2 maal per dag aan op de plekken waar de vlekken zich bevinden. Je laat het even inwerken en laat de crème verder zijn werk doen. Zijn speciale whitening technologie zal er voor zorgen dat Skinlight tot diep in de huid doordringt en het pigment zal gaan verpulveren. Niet alleen dat doet hij, maar hij zorgt er ook voor dat de aanmaak van nieuw pigment wordt afgeremd. Zo zie je maar, pigmentvlekken verwijderen Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig.

pigmentvlekken gezicht verwijderen ervaringen

Citroen tegen pigmentvlekken

De tweede tip die zeer goed werkt, is mogelijk nog eenvoudiger en goedkoper dan de eerste tip: een citroen. Nog beter zelfs, je hebt maar een halve citroen nodig om jouw wondermiddel te bereiden. Wanneer je met het sap van een halve citroen over de pigmentvlekken wrijft, zal het zuur van de citroen tot diep in de huid doordringen. Het zuur zal het pigment gaan vernietigen waardoor de pigmentvlekken zullen gaan vervagen. Het best is om dit dagelijks te doen gedurende een tijdje. Wel steeds afspoelen met lauw water want het zuur kan een uitdrogend effect hebben op je huid.

huidbleek creme

Zonnebrandcrème tegen pigmentvlekken

Een zonnecrème met een goede beschermingsfactor is misschien wel de duurste oplossing van deze 3 tips maar ook de meest logische. Heel vaak ontstaan pigmentvlekken ter bescherming tegen de UV stralen van de zon, wanneer je je niet goed ingesmeerd hebt of te lang in de zon hebt gezeten. De boodschap is dus om je altijd goed in te smeren wanneer je in het zonnetje gaat vertoeven!

Marath
Door

Marath

op 04 Oct 2019

Heb een goede salon in Amsterdam gevonden, maar ik vind het resultaat toch een beetje tegenvallen. Pigmentvlekken komen gauw terug en de behandelingen zijn vrij duur voor mij. Heb met mijn huidarts overlegd of ik de behandelingen met skin light kan combineren en dat leek haar een heel goed idee. Heb het net bestel en ga ermee aan de slag :)

Reactie plaatsen