Voordelen van mooie geaccentueerde jukbeenderen
29 februari 2016 
in Gezicht

Voordelen van mooie geaccentueerde jukbeenderen

Niet alleen de plaats, maar ook de vorm van je jukbeenderen zijn erg bepalend voor de vorm van je gezicht. De voordelen van mooie geaccentueerde jukbeenderen zijn best wel groot. Lees je mee?

Geaccentueerde jukbeenderen maken je gezicht smaller

En dat is in veel gevallen een voordeel. Als je niet blij bent met de rondheid van je gezicht, wat natuurlijk goed voor te stellen is, dan kun je accenten op de jukbeenderen aanbrengen, door middel van bijvoorbeeld make up, zodat je gehele gezicht smaller lijkt. Het effect van dunnere wangen en een over het algemeen smaller gezicht wordt hierdoor tot stand gebracht. Als je bijvoorbeeld onzeker bent over de vorm van je gezicht, dan kan dit al wonderen gaan verrichten.

skinlight-1-of-2-producten-min

Straal kracht uit met mooie geaccentueerde jukbeenderen

Stel je hebt een belangrijke afspraak en je wilt goed voor de dag komen. Het is gebleken dat veel mensen met opvallende jukbeenderen een veel krachtigere uitstraling hebben dan mensen die een gezicht met een wat rondere vorm hebben. Daarbij wordt de aandacht ook gelijk meer naar de mond, waarmee je je verhaal vertelt, en de ogen getrokken, Als je hier ook nog fijne accenten op aanbrengt, dan zal jouw zakelijke afspraak vast en zeker een eclatant succes worden!

jukbeenderen shapen

Ook door de kleur die je op je jukbeenderen aanbrengt verandert er al heel veel aan je gezicht. Een mooie, gezonde blos doet wonderen, helemaal als je de nacht ervoor slecht hebt geslapen en je een bleek gezicht hebt. Doordat je de jukbeenderen het gewenste accent mee gaat geven, zal dat allemaal niet meer op gaan vallen. Je laat niet alleen zien dat je gezond bent, maar je komt ook vrolijker over. Daarnaast straal je een bepaalde klasse uit die de andere dames net lijken te missen, waardoor je er op verschillende manieren je voordeel uit kunt halen, zowel op zakelijk gebied als privé.

Veel Hollywoodsterren brengen deze accenten ook bij hun jukbeenderen aan. Of het nu per se daardoor komt dat ze meer succesvol zijn, daar valt uiteraard over te debatteren. Toch volgen veel vrouwen het voorbeeld van bekendheden zoals Kim Kardashian, die ook vaak mooie geaccentueerde jukbeenderen heeft.

De voordelen zijn dus  in principe voornamelijk uiterlijk. Maar het is wel zo dat als je er van buiten mooi uitziet, je het effect kunt creëren dat je jezelf van binnen ook mooi voelt. Als mensen je complimenteren op je uiterlijk, dan is dat een geweldige ego boost, dat geldt voor iedereen.

Dus wil je kracht uitstralen, een smaller gezicht krijgen? door je jukbeenderen te accentueren krijg je dit makkelijk voor elkaar. Zorg er wel voor dat je het subtiel doet, te veel van het goede heeft een averechts effect en dat zou natuurlijk heel erg zonde zijn.

Eline
Door

Eline

op 25 Mar 2016

Leuk om te lezen! Voor mij zijn jukbeenderen ook heel belangrijk net als mijn wenkbrauwen eigenlijk.

Reactie plaatsen