Hoe pigmentvlekken verwijderen bij een Aziatische huid
14 augustus 2019 

Hoe pigmentvlekken verwijderen bij een Aziatische huid

Wij vrouwen vinden het soms al te veel als we een dagcrème ’s morgens moeten opsmeren en nachtcrème ’s avonds voor we gaan slapen. Dan hebben we de routine van Aziatische vrouwen nog niet mee gemaakt! Zijn hebben heel vaak de neiging om een skincare routine te hanteren waarbij gebruikt wordt gemaakt van maar liefst 17 producten! Toch kan dit echter soms nog niet voldoende zijn. Ook Aziatische vrouwen kunnen problemen hebben met de huid en zijn op zoek naar een oplossing. Pigmentvlekken verwijderen is een vraag waarvoor zij ook op zoek zijn naar een oplossing. Vanaf nu kan deze zoektocht gestaakt worden, de oplossingen om pigmentvlekken verwijderen te realiseren, vind je hier!

pigmentsnor, pigment op bovenlip

Regelmatig scrubben

Een regelmatige scrubbeurt heeft elke huid wel nodig, of je nu een te doen hebt of de verzorging van een Nederlandse huid. Onze huid wordt immers aan heel wat vuiligheden blootgesteld en dit heeft geen positief effect op onze huid. Denk maar aan onzuiverheden, pigmentvlekken… wanneer we onze huid dus af en toe een goede scrubbeurt geven, kan dit al een heel verschil geven. Tijdens een scrubbeurt verwijder je namelijk de dode huidcellen op de huid. Met deze methode zal je huid er verzorgder en frisser gaan uitzien. Zo heb je dus ook de kans dat je oppervlakkige pigmentvlekken mee gaat wegscrubben.

Smeer een goede zonnecrème

Verzorging Aziatische huid houdt ook in dat ze een goede zonnecrème moeten smeren wanneer ze in de zon gaan. Ook hun huid wordt blootgesteld aan de UV stralen van de zon en dit is nu eenmaal de grootste oorzaak van pigmentvlekken. Wanneer we dus onze huid goed insmeren met een zonnecrème met een goede beschermende factor, kan dit al veel problemen vermijden. Best is ook, zowel voor Aziatische types, als voor ons, om niet te lang in de zon te gaan en de zon te vermijden wanneer de UV straling op zijn hardst is. Dit is tussen 12 uur en 15 uur.

pigmentsnor, pigment op bovenlip

Smeer Skinlight

Wanneer je toch wat te lang in het zonnetje hebt gezeten of wel goed gesmeerd hebt, maar toch nog last hebt van deze vlekken, kan je Skinlight proberen. Dit is een pigmentvlekkencrème met een speciale whitening technologie die er voor zorgt dat de huid lichter zal gaan worden. Ook de aanmaak van nieuw pigment, wordt met Skinlight grondig afgeremd. Zo heb jij dus geen kans meer op nieuwe pigmentvlekken!

Reactie plaatsen