Hoe afkomen van pigmentvlekken op je bovenlip?
27 juli 2019 

Hoe afkomen van pigmentvlekken op je bovenlip?

Wanneer de zomer in het land is, vertoeven we veel vaker buiten in het zonnetje dan binnen. We doen al eens een gezellig etentje buiten met de familie, we gaan al eens een dagje zwemmen met de kids of gaan een dagje naar het strand wanneer het stralend weer is. Echter sta je de volgende dag op en merk je dat je allemaal vervelende bruine vlekjes en sproetjes hebt in je gezicht en vooral op je bovenlip. Ja hoor, daar zijn die vervelende pigmentvlekken! De oorzaak hoef je dan niet ver te gaan zoeken: de zon! Wanneer je deze pigmentvlekken bovenlip verwijderen mogelijk wil maken en wanneer je deze ook wil voorkomen, dan moet je vooral blijven zitten en dit artikel dringend lezen.

afkomen van pigmentvlekken op bovenlip

Pigmentvlekken bovenlip verwijderen

Als het te laat is om pigmentvlekken te voorkomen dan rest er alleen nog maar het proberen te verwijderen. Misschien heb je al alles geprobeerd en helpt er niets. Wel gelukkig zijn er nog een aantal dingen die je dan kan gaan proberen. Denk hierbij aan een citroenscrub. Wanneer je je huid anders scrubt, doe je er nu simpelweg het sap van een halve citroen onder. Je mengt dit goed door elkaar en laat de scrub een 15tal minuten inwerken. Spoel daarna goed met lauw water, het zuur van de citroen kan namelijk een uitdrogend effect hebben. Je zal zien dat dit wonderen doet voor je huid!

Pigmentvlekken verwijderen methode

pigmentvlekken verwijderen methode die je moet geprobeerd hebben is een pigmentvlekkencrème. Had je hier nog nooit van gehoord? Wel deze bestaat dus echt en Skinlight is daar een zeer goed voorbeeld van. Deze crème is al door tal van vrouwen gebruikt en getest geweest en wordt als zeer positief onthaald. Het is een crème die een neutrale PH waarde heeft en voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Hierbij is de kans op allergieën dus onbestaande. Koop hem online, smeer tot 2 keer per dag Skinlight op je huid en bye bye vervelende vlekken op je bovenlip!

afkomen van pigmentvlekken op bovenlip

Hoe pigmentvlekken voorkomen

Het is en blijft een feit, het is nog altijd beter om pigmentvlekken te voorkomen dan te genezen. Wanneer je dus de dag ervoor te lang in de zon hebt gezeten en dit ook nog eens onbeschermd hebt gedaan, dan is het eigenlijk een beetje je eigen fout. Je moet je huid altijd goed insmeren met een zonnecrème met een hoge beschermende factor. Tussen de warmste uren 12 uur en 15 uur vermijd je best de zon.

Kijk ook hier eens:

pigmentvlekken verwijderen methode

pigmentvlekken bovenlip verwijderen

Reactie plaatsen