Help ik heb een pigmentsnor & zo kom je er vanaf
18 februari 2019 
in Gezicht

Help ik heb een pigmentsnor & zo kom je er vanaf

Een snor, je verwacht dat alleen mannen er eentje zouden hebben maar helaas kunnen vrouwen dit ook hebben. Natuurlijk dan niet zoals bij mannen, maar dan spreken we van een pigmentsnor. Maar wat is dit nu juist en hoe kom je eraan. Een pigmentsnor kan komen doordat je je huid te vaak harst. Bij het harsen van je huid beschadig je telkens een klein beetje de huid en deze beschadiging kan voor een storing in de huid zorgen. Het pigment in je huid kan zich daardoor anders gaan gedragen waardoor er dus boven je lip pigmentvlekken kunnen ontstaan. Dit gebeurt dan vaak in een streep zodat het lijkt alsof je een snor hebt. Niet fijn natuurlijk en daarom zijn er hier een aantal adviezen die je kan toepassen om pigment bovenlip te voorkomen en verwijderen.

pigmentsnor, pigment op bovenlip

Pigment op bovenlip verminderen met Skinlight

Pigmentsnor voorkomen

Je kan een pigmentsnor verminderen of verwijderen maar in de eerste plaats is het belangrijk om deze te voorkomen. Maar hoe doe je dat? Ben je iemand die vaak je huid harst, pas hier dan mee op. Doe dit niet te vaak en smeer na het harsen altijd een voedende crème, zeker boven je bovenlip. Sommige huidtypes zijn heel gevoelig voor de zon en maken daarom sneller pigmentvlekken aan. Smeer je dus altijd goed in met een zonnecrème, zeker ook op die plaatsen. Ook wanneer de zon niet schijnt wordt dit zelfs aangeraden.

Skinlight

Om een pigmentsnor verminderen mogelijk te maken kan je de pigmentvlekkencrème Skinlight eens gaan testen. Het is een crème die je 2 maal per dag op de vlekken dient aan te brengen. Je laat Skinlight daarna een paar minuten zijn werk doen en je kan daarna zelfs nog een extra verzorgende crème aanbrengen. Doe dit een paar weken en je zal merken dat de pigmentvlekken zullen beginnen verbleken. Dit komt door de speciale whitening technologie die in Skinlight verwerkt is. Deze dringt tot diep in de huid door en bestaat voor het grootste gedeelte natuurlijke bestanddelen. De crème is bovendien geschikt voor alle huidtypes want hij is PH neutraal. Je komt er overigens ook een hele tijd mee toe omdat je telkens maar een kleine hoeveelheid moet aanbrengen om toch een optimaal resultaat te kunnen garanderen.

pigmentsnor, pigment op bovenlip

Pigment op bovenlip verminderen met Skinlight

Pigment bovenlip laseren

Om van pigmentvlekken vanaf te geraken kan het zijn dat je soms de grovere middelen moet inzetten. Denk hierbij aan een laserbehandeling. Tijdens een laserbehandeling wordt het pigment in de huidcellen rechtstreeks aangepakt en vernietigd door het licht van de laser. Het voordeel bij deze behandeling is dat de rest van je huidcellen gewoon intact blijven. Deze behandeling is pijnvrij, enkel kan je wat prikkelingen voelen. Na de behandeling kan de huid wat gevoelig aanvoelen en kan deze wat rood zijn. Maar deze bijwerkingen verdwijnen heel snel. Deze behandeling wordt vaak omschreven als zeer effectief en positief maar het kan wel zijn dat je meerdere sessies nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.

Reactie plaatsen