Hoe krijg je een mooie huid? Makkelijke tricks van een expert
23 oktober 2017 

Hoe krijg je een mooie huid? Makkelijke tricks van een expert

Iedere vrouw wil zich zelfverzekerd voelen, en het hebben van een mooie huid kan hier heel erg mee helpen. Om deze reden hebben wij verschillende tricks onder elkaar gezet die jou van elk huidprobleem af kunnen helpen, en jouw huid een stuk stralender kunnen maken. Lees dus vooral verder als jij jouw huid een boost wilt geven.

Eet zo natuurlijk mogelijk

Wanneer je veel junkfood eet wat vol zit met zout, suiker en vet zal je in dit jouw huid terug gaan zien, die er doffer van wordt en misschien wel puisten krijgt. Probeer dus zo natuurlijk als mogelijk te eten, dat zal je heel snel terugzien. Jouw huid zal opklaren en je krijg vanzelf een egale huid.

Avocado fruitsoort met weinig suikers

Avocado fruitsoort met weinig suikers

Gebruik elke dag zonnecrème

De uv-straling van de zon is ontzettend slecht voor de huid, je krijgt er eerder rimpels door en kunt er huidkanker van krijgen. Dat wist je waarschijnlijk wel, maar wist je ook dat uv-straling jouw huid ook bereikt wanneer de zon niet schijnt of in de winter. Het is dus erg belangrijk dat je dagelijks zonnebrand draagt.

Wat doe je aan bruine vlekken in gezicht?

Een veelvoorkomend huidprobleem, vooral zodra je ouder wordt, is het hebben van bruine vlekken in gezicht. Gelukkig zijn er wel manier om deze pigmentvlekken te verwijderen. De Skinlight crème bijvoorbeeld maakt de huid lichter waardoor je pigmentvlekken verwijderen kunt. Ideaal dus wanneer je van donkere vlekken in jouw gezicht af wilt, je hoeft alleen maar dagelijks een crème op te smeren.

egale huid krijgen

Bruine vlekken en oneffenheden in het gezicht zorgen voor een doffe uitstraling. Met juiste voeding en natuurlijke verzorgingsproducten kun je er voor zorgen dat je huid er weer stralend en gezond uitziet!

Gebruik groene thee als toner

Groene thee zit vol met antioxidanten, en het drinken van groene thee is dus al goed voor jouw huid, maar je kunt het direct op de huid aanbrengen als een toner. Je zet simpelweg wat groene thee en koelt dit af in de koelkast, hierna kun je het met een wattenschijfje aanbrengen nadat je je huid hebt gereinigd. Doe je dit vaak genoeg dan zul je merken dat oneffenheden minder worden en je huid meer gaat stralen.

Gebruik een anti-rimpel crème

Een anti rimpel crème zal rimpels natuurlijk niet volledig voorkomen, maar het zal het proces wel vertragen en de huid er een stuk langer jong en soepel uit laten zien. Bovendien moet je jouw huid sowieso elke ochtend en avond hydrateren, dus dan kun je dit net zo goed met een anti rimpel crème doen. Begin trouwens met het smeren van deze crème voordat je rimpels hebt, dan ben je het proces namelijk voor, en is dat slimmer dan te beginnen wanneer je al rimpels hebt.

Een mooie huid krijgen is niet gemakkelijk, maar zeker wel mogelijk. Het is belangrijk dat je gewoontes maakt van de bovenstaande tips, het zijn die tips die jouw uiteindelijk een stralende en jonge huid zullen bezorgen. Het is in ieder geval belangrijk dat je gezond probeert te leven en een consequent huidverzorgingsritueel opbouwt met de bovenstaande tips. Op die manier krijg je jouw huid het allermooist. Ook kom je op deze manier makkelijk af van pigmentvlekken, oneffenheden en een doffe gloed op de huid.

Heb je aanvullingen of een vraag? Stel deze dan gerust hieronder, wij proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Reactie plaatsen