Hoe krijg ik een Bleke Huid?
02 december 2015 

Hoe krijg ik een Bleke Huid?

Hoe krijg ik een bleke huid – het kan natuurlijk 1001 redenen hebben waarom jij een iets blekere huid mogelijk mooier vind. Ook kan het natuurlijk te maken hebben met een huidafwijking waardoor een lichtere huid de huid in totaliteit mooier en gezonder eruit laat zien. Wij zullen onderstaand alle informatie verschaffen hoe je dit schoonheidsideaal kunt bereiken.

hoe krijg ik een bleke huid

Huid bleek behandeling

Er zijn diverse behandelingen mogelijk om een blekere huid te krijgen. Toch blijft de veiligste methode als je het zelf doet met een veilige whitening crème voor de huid. Natuurlijk kun je indien je het budget hebt ook voor een snelle uitweg kiezen. Zo kun je diverse soorten chemische peelings en laser behandelingen ondergaan bij een cosmetische kliniek. Deze behandelingen variëren qua prijs tot wel honderden euro’s. Omdat deze laatst genoemde methodes de huid in enkele behandelingen enorm qua kleur veranderen zijn deze natuurlijk niet goed voor je gezondheid. De toekomst gaat dus nog uitwijzen wat van gevolgen op langer termijn zijn van deze chemische peelings en Laserbehandelingen.

Huid bleek crème

Zoals wij al aangaven is een huid bleek crème de veilige manier om een blekere huid te krijgen. Dit komt natuurlijk omdat je de huid de tijd geeft. De crème smeer je 2 maal per dag op.  Je blijft het 2 maals daag herhalen tot je helemaal tevreden bent. Daarna verlaag je de dosering om het mooie resultaat te behouden.

Thuis je huid bleker maken

Het is helemaal niet erg dat je inmiddels erg ongeduldig bent geworden. Ik begrijp het totaal dat je zo snel mogelijk wilt beginnen. Bestel daarom via de de onderstaande link je verpakking Skinlight en laat je huid eindelijk mooier en egaler worden.

Reactie plaatsen