Pigmentvlekken in gezicht
08 augustus 2015 
in Gezicht

Pigmentvlekken in gezicht

Pigmentvlekken laten verdwijnen

pigmentvlekken bleken voor en na

Pigmentvlekken ontstaan door een ophoping van pigment, wat in feite een kleurstof genaamd melanine is, die door de pigmentcellen in de opperhuid wordt aangemaakt. Ook bestaan er aangeboren pigmentvlekken , beter bekend als moedervlekken.

Wanneer je wat ouder wordt, dan zal de huid steeds meer pigmentvlekken krijgen. Daar is haast niets aan te doen. Er zijn verschillende plekken waar deze vlekken kunnen ontstaan. Zo kunnen er pigmentvlekken op je rug komen, maar is het ook heel goed mogelijk dat je pigmentvlekken op je bovenlip of op allerlei andere plaatsen krijgt. Skinlight zorgt ervoor dat deze vlekken verminderen. Door ze 2 maal daags met Skinlight te behandelen zullen deze plekken verlichten zodat ze steeds minder gaan opvallen.

Dat is de kracht van deze bleekcrème tegen pigmentvlekken. De huid zal niet alleen een heel stuk bleker zijn, ook zal hij jonger aanvoelen. Het is logisch dat je misschien denkt dat de huid na de behandeling met Skinlight ineens ook veel gevoeliger voor zonlicht zal zijn. Dit is gelukkig niet het geval. Door de unieke samenstelling van natuurlijke middelen in ons product wordt uw huid op een veilige manier tinten lichter.

Dagelijkse behandeling doet wonderen

Door een dagelijkse behandeling met Skinlight (2 keer per dag) zullen je pigment vlekken enorm verbleken en kunnen ze zelfs bijna helemaal voor het blote oog verdwijnen. Er is nou eenmaal niets zo vervelend als van die afwijkende vlekken op je bovenlip. Of op welke plek dan ook. Het is een vervelende bijkomstigheid van een ouder wordende en vaak aan zon blootgestelde huid. Met Skinlight kun je de plekken met verminderd pigment makkelijk weer aan je omliggende huidskleur aanpassen, waardoor alles weer strak en egaal zal zijn. Het verminderen van pigmentvlekken is zeer eenvoudig thuis uit te voeren met de zeer zuinige creme. Gemiddeld genomen behaal je het gewenste resultaat na 1 of 2 flacons Skinlight. En dit alles door slechts 2 keer per dag deze bleek crème voor pigment toe te voegen.

Je hoeft deze crème ook helemaal niet dik aan te brengen. Een beetje is vaak al voldoende. En op deze manier kun je zo maar maanden met de Skinlight verpakking doen. Dus heb je last van teveel pigment en wil je de huid graag weer mooi, strak en egaal maken? Dan is Skinlight hét product!

Wil je per direct starten met het verminderen van donkere vlekken, zonder dat je een intensievere en veel duurdere behandeling hoeft te ondergaan? Skinlight kan je hierbij van dienst zijn. Zonder chemische toevoegingen, alles puur natuur. Niet alleen gezond voor de huid, maar ook nog eens voor het milieu, wat deze bleek crème tegen pigmentvlekken een uniek en sterk op resultaat gericht middel maakt.

Reactie plaatsen