Help ik heb een donkere vlek op mijn wang
05 december 2015 

Help ik heb een donkere vlek op mijn wang

Elke vrouw heeft natuurlijk last van imperfecties. Toch zijn de meeste gevreesde pigmentvlekken de pigmentvlekjes op de wangen. Dit komt deels omdat de wangen op het gezicht de vorm en schoonheid overbrengen. Wanneer je last hebt van donkere vlekken op de wangen is dit één van de aspecten die anderen ook direct waarnemen. Gelukkig is er een super methode die je de mogelijkheid geeft om zonder make-up een hartstikke mooi gezicht te verkrijgen zonder vlekken op de wangen. Hierover zo dadelijk meer informatie.

Help ik heb een donkere vlek op mijn wang

Bruine vlekken op het gezicht kun je gemakkelijk behandelen met Skinlight crème.

Tips tegen donkere vlekken op de wangen

Het voorkomen dat er donkere vlekken op de wangen ontstaan is natuurlijk beter dan ze achteraf weg proberen te werken. Daarom hebben wij enkele eenvoudige tips voor je opgesteld. Mits je ze naleeft kun je de vorming van pigmentvlekken op het gezicht aanzienlijk verminderen.

1. Zorg ervoor dat je het gezicht elke dag goed schoonmaakt en hydrateert.

2. Drink minimaal 2 liter water per dag. Op warme dagen zelfs meer.

3. Matig voortaan met het gebruik van alcohol.

4. Eet zo weinig mogelijk fastfood en bewerkt voedsel

5. Eet voortaan meer groente, fruit, noten en vis.

Behandeling pigmentvlekken op wangen

Natuurlijk is het helemaal persoonlijk wanneer je vind dat de pigmentvlekjes op je wangen en of gezicht niet meer door de beugel kunnen. Nu ben je op het punt aangekomen waarin je actie wilt ondernemen. Je zult merken dat er mits je er behoorlijk wat geld voor wilt neerleggen een hoop cosmetische behandelingen mogelijk zijn, denk aan IPL laserbehandelingen, Chemische peelings en ga zo maar door. Het nadeel is dat deze behandelingen niet dermate gezond zijn voor de huid en erg duur zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om de huid vanuit huis zelf lichter te maken met een huid verlichtende crème.

skinlight pigmentvlekken creme

Pigmentvlekken op wangen crème

Wanneer je of het budget niet hebt, of gewoon weg als je zelf op een veilige manier het verlichten van de huidvlekken in eigen handen wilt houden. Dan is Skinlight Crème absoluut een aanrader. Deze crème maakt pigmentvlekken waar dan ook op het lichaam duidelijk lichter. De huid gaat er dus mooier, gezonder en vooral stralender uitzien.

Reactie plaatsen