Skinlight voor intiem gebruik

Skinlight voor intiem gebruik

Skinlight is ook uitermate geschikt voor de intieme delen van het lichaam zoals oksels en anus bleken. Door de natuurlijke basis en de PH-neutrale samenstelling is Skinlight niet schadelijk voor de huid, zelfs niet voor de gevoelige vaak dunne huid rondom intieme zones. Hoewel de huid hier vaak erg dun is, is Skinlight toch prima toe te passen. Eventueel zou je de betreffende huid wel extra kunnen verzorgen met een vochtinbrengende lotion, hoewel Skinlight pigmemt crème zelf ook al een verzorgende werking heeft.

Met Skinlight boek je tevens snel resultaat. Wij weten uit honderden ervaringen dat een gemiddelde gebruiker een goed resultaat bereikt binnen 6-8 weken. Het is daarbij wel belangrijk dat je de crème twee keer per dag aanbrengt.

[caption id="" align="alignnone" width="250"]anus bleek creme Dé nummer 1 anus bleek crème[/caption]

Waarvoor is Skinlight intiem te gebruiken?

Het gebruik van Skinlight voor oksels en anus bleken kan de oplossing zijn voor donkere verkleuringen rondom intieme lichaamsdelen van zowel man als vrouw. Ook werkt het uitstekend tegen soortgelijke verkleuringen aan de binnenkant van het bovenbeen. Een donker gekleurde intieme zone kan erg beschamend zijn en Skinlight kan helpen weer zelfverzekerder voor de dag te komen. Wij  merken dat mensen vaak onzeker worden bij intieme momenten en dat is hartstikke zonde. Want je kunt er zeker wat aan doen. Gewoon zelf aan de slag gaan en binnen 6-8 weken heb je al een geweldig resultaat bij twee maal daags gebruik.
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • geschikt voor anus bleken & (oksels, knieholtes)
  • zuinig flesje met pompsysteem
  • handig aan te brengen

Hoe moet Skinlight gebruikt worden?

Ondanks dat Skinlight volledig op natuurlijke basis ontwikkeld is. Is het zeker voor gebruik in intiemere zones belangrijk de crème eerst ergens anders op de huid te testen. Gebruik de crème bijvoorbeeld eerst op een been om te kijken of hier irritaties door ontstaan. Reageert je huid er goed op dan kan het worden toegepast in intiemere zones. Aangezien de huid van intieme zones dunner en gevoeliger is, is het belangrijk om de huid wel eerst goed te reinigen met een Ph-neutrale zeep en voldoende te drogen alvorens de crème te gebruiken.

anus bleken voor en na

Hoe vaak moet ik Skinlight aanbrengen?

Breng Skinlight voor oksels en anus bleken minimaal twee keer per dag aan op een schone en droge huid. Dit doe je net zolang totdat je een goed resultaat bereikt hebt. Bij de ene persoon gaat dit wat sneller dan bij de ander. Houd dus de effecten wel van week tot week in de gaten. Je kunt stoppen met het gebruik als de desbetreffende intieme zone de gewenste kleur heeft. Na de initiële behandeling is het wel zaak om Skinlight regelmatig te blijven toepassen om het effect te behouden. Met één verpakking heb je meer als voldoende voor zowel de behandeling als de nabehandeling. Heel veel succes en alvast veel plezier gewenst met het uiteindelijke resultaat.

anus bleken
Reactie plaatsen