Anus bleken thuis

Bleek je anus nu op een veilige en vertrouwde manier. Anus bleken is een schoonheidsideaal dat steeds vaker toegepast wordt. Anus bleken is er voor de man en de vrouw. Hier lees je hoe je de anus snel kunt oplichten en hoe dat zoal in z'n werk gaat. Lees je mee?

[caption id="attachment_201395" align="alignnone" width="311"]anus bleek, anus bleken thuis Anus bleken thuis methoden en technieken[/caption]

Methoden van Anus Bleken

1) Anus bleek crème: één van de meest populaire en meest toegepaste methode van dit moment. Anus bleken met een crème is efficiënt en discreet. Kies wel altijd voor een natuurlijke crème die PH-neutraal en parfumvrij is. Een goede optie is Skinlight crème.

2) Anus bleken in een kliniek: deze methode wordt ook vaak toegepast, echter is deze wel een stukje duurder en minder discreet. De methode is wel heel erg effectief. Meestal heb je aan één behandeling genoeg.

Anus bleken voor man en vrouw

Het lichter maken van de anus is populair onder zowel mannen als vrouwen. Sinds de film moordwijven is het een veel besproken onderwerp geworden in vriendenkringen. Men praat er meestal dan ook openlijk over. Eerst gingen de gesprekken voornamelijk over de beste klinieken, tegenwoordig gaan de gesprekken over de beste crème van dit moment.

Haar eraf en bleken maar

In de zomer scheren we de oksels massaal, dat doen we nu al zo'n 25 jaar. Tegenwoordig doen we dat ook bij de venusheuvel en bij alle haargroei op het lichaam. Denk ook zeker aan de benen en de armen. Tegenwoordig scheren we ook de billen, bilnaad en de kringspier. Doordat we overal het haar verwijderen, valt ineens op dat de huid die eronder zit er nogal groezelig uit ziet. Daar willen we natuurlijk heel graag wat aan doen. Tegenwoordig gooien we daar gewoon wat bleek overheen en klaar is kees.
Reactie plaatsen