Page content

Anus bleken

Anus bleken

Anus Bleken met Skinlight

anus bleken, anus bleek creme, goedkoop anus bleken

​Skinlight is er ook voor het verlichten van de intieme delen zoals de anus. Veel mensen zijn hier erg onzeker over en vinden hem er vies en onhygiënisch uitzien. De onzekerheid komt dan vooral naar voren in de slaapkamer bij intieme momenten.

Je hoeft gelukkig geen cosmetisch chirurg op te zoeken, want tegenwoordig kun je dit gewoon thuis, in alle privacy doen. Men zag er een aantal jaren geleden namelijk erg tegenop om voor dit gênante probleempje naar een chirurg te stappen.

Een acceptabel alternatief voor anus bleken waren de speciaal opgerichte anus bleek salons, maar ook dit is erg gênant en oncomfortabel bevonden. Vandaar dat Skinlight op de markt is gebracht. Dit 100% natuurlijke bleek product is zeer geschikt voor de tere en intieme lichaamsdelen. Het bied al heel snel het gewenste resultaat en kan ten alle tijden opnieuw gebruikt worden omdat het geen agressief middel is zoals alle andere blekingsproducten.

Anus bleken is de schoonheidstrend van het moment, het geeft je zekerheid en vertrouwen maar bovenal een hygiënisch en fris gevoel.

Skinlight creme, pigmentvlekken creme

Anus bleek creme

Gebruiksaanwijzing: Skinlight voor de intieme zones

Nadat je het product in huis hebt gehaald is het aan te raden om de ingrediënten van het product goed door te nemen en te beoordelen of je niet allergisch bent voor één van de bestanddelen. Ondanks dat Skinlight bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten is het toch verstandig om te testen of je niet alsnog allergisch bent. Na het testen van het product is het tijd om te starten en de anus flink op te lichten. Maak de anus voor het gebruik goed schoon en dep droog. Was altijd je handen voordat je de crème aanbrengt. Breng de crème twee maal daags aan, doe dit bijvoorbeeld ochtends en avonds. Wij raden aan om na iedere week te bekijken of je de gewenste kleur al heeft behaalt. Nadat je helemaal tevreden bent, dien je het product wel nog als onderhoud kuur te blijven gebruiken.

  • Was je handen grondig;
  • Maak de huid schoon en dep droog;
  • Breng de crème twee keer per dag aan, bijvoorbeeld in de ochtend en avond;
  • Laat altijd eventjes intrekken en klaar.

Hoe werkt Skinlight?

De unieke formule is zo ontwikkeld dat het in staat is om donker pigment lichter maken. De crème dringt tot diep in de huid door en verlicht tot drie huidlagen de huid. Hierdoor wordt de opperhuid lichter waardoor kleurverschil verdwijnt. Als eerst wordt de derde huidlaag behandeld, daarna de tweede en uiteindelijk de opperhuid. Dat is de reden waarom je niet direct al resultaat ziet.Wanneer je met de behandeling start is het van groot belang om de handeling altijd af te maken. Daarnaast adviseren wij om de crème twee maal daags aan te brengen. Je hoeft verder geen verzorgende producten aan te brengen, want Skinlight droogt de huid niet uit. Na 6-8 weken boek je al een mooi resultaat en kun je weer zelfverzekerd de slaapkamer binnenstappen.

​Anus Bleken nu ook voor Thuisgebruik

Anus bleken kun je tegenwoordig gewoon thuis uitvoeren in alle privacy met Skinlight crème. De crème maakt de huid daadwerkelijk 1-3 tinten lichter. Het is belangrijk om de anus bleek twee keer per dag gedurende 6-8 weken te blijven gebruiken. Voor de behandeling heb je genoeg aan één flacon. De crème wordt altijd discreet verzonden en je hebt het pakket tevens al de volgende werkdag in huis.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Anus bleken

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.