Page content

Intiem

Intiem

Skinlight is ook uitermate geschikt voor de intieme delen van het lichaam. Door de natuurlijke basis en de Ph-neutrale samenstelling is Skinlight niet schadelijk voor de huid, zelfs niet voor de gevoelige, vaak dunne huid rondom intieme zones. Hoewel de huid hier vaak erg dun is, is Skinlight toch prima toe te passen. Eventueel zou je de betreffende huid wel extra kunnen verzorgen met een vochtinbrengende lotion, hoewel Skinlight crème zelf ook al een verzorgende werking met zich meebrengt.

skinlight intiem, anus bleken, anus bleek tips

Waarvoor is Skinlight intiem te gebruiken?

Het gebruik van Skinlight kan de oplossing zijn voor donkere verkleuringen rondom intieme lichaamsdelen van zowel man als vrouw. Ook werkt het uitstekend tegen soortgelijke verkleuringen aan de binnenkant van het bovenbeen. Een donker gekleurde intieme zone kan erg beschamend zijn en Skinlight kan dan helpen weer zelfverzekerder voor de dag te komen in de slaapkamer.

Hoe moet Skinlight gebruikt worden?

Ondanks dat Skinlight volledig op natuurlijke basis is, is het zeker voor gebruik in intiemere zones belangrijk de crème eerst ergens anders op de huid te testen. Gebruik de crème bijvoorbeeld eerst op een been om te kijken of hier irritaties door ontstaan. Reageert je huid er goed op dan kan het worden toegepast in intiemere zones. Aangezien de huid van intieme zones dunner en gevoeliger is, is het belangrijk om de huid wel eerst goed te reinigen met een Ph-neutrale zeep en voldoende te drogen alvorens de crème te gebruiken.

Hoe vaak moet ik Skinlight aanbrengen?

Breng Skinlight twee keer per dag aan op een schone en droge huid, net zolang totdat je een tevreden resultaat bereikt hebt. Bij de ene persoon gaat dit wat sneller dan bij de ander, dus houd de effecten wel van week tot week in de gaten. Je kunt stoppen met het gebruik als de desbetreffende intieme zone de gewenste kleur heeft. Na de initiële behandeling is het wel zaak om Skinlight regelmatig te blijven toepassen om het effect te behouden.

Skinlight-1-stuks-aanbieding-min

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Intiem

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: