Vagina bleken

Vagina bleken

Vagina bleken, daar denk je niet zo één, twee, drie aan wanneer je aan beauty en verzorging denkt. Toch is dit voor veel vrouwen wel iets wat bij haar routine hoort. Een donker verkleurde vagina kan vaak erg vervelend zijn omdat je er wellicht niet comfortabel bij voelt. Het oogt misschien niet schoon genoeg voor jouw gevoel of je bent er onzeker over. Dit kan belemmeringen opleveren en dat is zonde. Laat dit absoluut niet je leven beheersen en doe er wat aan. Ik ga je daarbij helpen.

Donkere vagina behandelmethodes

Maar wat kan ik daar in hemelsnaam aan doen hoor ik je denken. Er zijn verschillende manieren om hier vanaf te komen, namelijk;

  • Het bleken van de donkere schaamstreek met een huidvriendelijke bleekcrème;
  • Scrubben om dode en dof uitziende huidcellen te verwijderen;
  • Chemische peeling om de huid op een snelle manier te vernieuwen.


Een donkere vagina kan verschillende oorzaken hebben. De huid kan daadwerkelijk verkleurd zijn, er is teveel melanine aangemaakt en dit trekt niet meer vanzelf weg. Of het kan zo zijn dat de donkere huid veel dode huidcellen bevat. In dat laatste werkt een scrub uitstekend. Gebruik dit een paar keer per week en je zult meteen verschil zien. Een andere methode is een chemische peeling oftewel exfoileren. Je kent deze methode wellicht alleen als gezichtsbehandeling. Maar het werkt ook heel goed voor een donkere schaamstreek. Weest gerust, je hoeft geen salon binnen te stappen. Tegenwoordig bestel je dit soort behandelingen gewoon in een potje online.

Vagina bleken

Een andere methode is de vagina bleken. Dat doe je met een crème die speciaal geschikt is voor intieme delen. Daarnaast is het belangrijk dat de vagina bleek crème de huid ook daadwerkelijk kan verlichten. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Skinlight, dit is een natuurlijk verlichtingsproduct dat de vagina na ieder gebruik een stukje lichter maakt, je gaat net zolang door totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt. De duur om tot het gewenste resultaat te komen is wel heel verschillend. Meestal bereik je een goed resultaat binnen 1-2 maanden. Echter kan het ook een stuk sneller verlopen. 


vagina bleken

Voordelen van een mooie vagina


Eerst wil ik zeggen dat elke vagina mooi en uniek is. Maar wanneer jij onzeker wordt en dit je dagelijks leven beïnvloed. Dan mag je er zeker iets aan doen om dat te verbeteren. Je verbetert namelijk niet alleen het uiterlijk van de vagina, maar je leert deze ook weer mooi te vinden. Dat brengt veel goeds met zich mee, namelijk:

  • Zekerder tussen de lakens;
  • Acceptatie;
  • Jezelf weer mooi vinden;
  • Je durft meer nieuwe dingen uit te proberen.


Want hoe fijn zou het zijn dat jij je weer durft te laten zien. Dat je inventiever wordt en meer jezelf durft te zijn tijdens het vrijen en daarbuiten. Een probleem aanpakken die je leven zo kan bevloeiden mag je gerust zelf liefde noemen. Zie het vooral als een investering in jezelf die je absoluut mag maken. Want ook jij hebt daar absoluut recht op.

Is Skinlight veilig en hoe werkt het?

Skinlight is zeker veilig, het product is speciaal ontwikkeld om de huid op een verantwoordelijke wijze op te lichten. Het is geschikt voor de intieme delen en bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Nadat je het product in huis hebt gehaald doe je een klein beetje van het product op bijvoorbeeld je dijbeen, doe dit twee maal daags op het zelfde stukje en bekijk de volgende ochtend het resultaat. Beoordeel of je geen uitslag hebt, zo niet dan kun je Skinlight gerust gebruiken. Het kan namelijk zijn dat je voor een van de natuurlijke ingrediënten allergisch bent, dus het is altijd verstandig om dit toch voor honderd procent uit te sluiten. Benieuwd geworden? Klik dan hier om te bekijken bij welke winkels Skinlight te bestellen is.

Hoe werkt Skinlight?

Skinlight crème werkt eigenlijk vrij simpel. Je brengt een klein beetje maar wel voldoende aan op de huid die je wilt behandelen. Dat herhaal je vervolgens twee keer per dag. Je doet dat gedurende zeven tot acht weken. In deze periode zul je merken dat de huid steeds iets lichter wordt. Wees gerust, de huid kan maximaal 3 tinten lichter worden. Het is dus niet zo dat de huid spierwit wordt of wanneer je langer doorgaat dat de huid dan alsmaar lichter wordt. Zo werkt het niet en dat is maar goed ook natuurlijk.

L. van heinen
Door

L. van heinen

op 24 Jan 2023

ben al enige tijd een gebruiker van skinlight. begon zoals vele met het aanbrengen op een vlek op de huid waar ik eigenlijk een hekel aan heb. Dit werkte eigenlijk erg goed. Daarna heb ik het ook in mijn intieme zone toegepast. Het werkt prima. Ik smeer het zelf om de dag. De creme is gelukkig zuinig en smeert fijn uit, waardoor ik tot nu al maanden vooruit kom met mijn eerste verpakking.

Lilian
Door

Lilian

op 22 Mar 2023

Hallo mijn vraag is heeft het geholpen bij rondom het intieme gedeelte

Bena
Door

Bena

op 11 Nov 2023

Goede middagis dit ook te verkrijgen in suriname ik heb heel erg last er van

Reactie plaatsen