Tips tegen donkere huidvlekken op de rug
27 oktober 2015 
in Lichaam

Tips tegen donkere huidvlekken op de rug

Wat te doen tegen donkere huidvlekken op de rug

Erg veel vrouwen hebben last van donkere huidvlekken op de rug. Dit is ook niet zo vreemd. Heel je leven kom je met je rug in de zon. Zeker op mooie lente en zomerdagen wanneer je mogelijk gaat zonnen wil je dat je hals, rug, armen en benen ook mooi gebruind worden. Het nadeel zit hem nu in het pigment dat zich niet gelijk ontwikkeld. Hierdoor kunnen er pigmentverstoringen optreden. Op bepaalde plaatsen zoals op de rug ontstaan er teveel pigment. De pigmentvlekken op de rug zijn nu een feit.

Hoe kun je het ontstaan van huidvlekken op de rug tegen gaan?

Je kunt het nooit helemaal voorkomen. Wel is het aan te raden om nooit te lang in de zon te gaan bakken. Draag daarom beschermende kleding of zoek ook eens de schaduw op. Natuurlijk is het ook belangrijk om een goede SPF te smeren. Zo beschermt je jezelf tegen schadelijke UV straling.

Hoe kan ik vlekken op de huid aanzienlijk verminderen?

Wanneer je een huidvriendelijke pigment crème gebruikt zoals Skinlight dan kun je de vlekken op uw rug 2 maal daags insmeren. Dit blijf je herhalen tot je tevreden bent. Je zult zien dat de vlekken op de huid week na week minder zichtbaar worden. De huid van je rug en hals gaan er dus steeds gezonder dus mooier uitzien.

Een Whitening crème geschikt voor iedereen:

Natuurlijk is iedere huid anders. Daarom hebben de product ontwikkelaars van het uit Nederland afkomstige Skinlight het heel handig aangepakt. Zo hebben ze geen parfum in het product gebruikt. Tevens is het product niet vet en is het bovendien ook PH neutraal! Hierdoor is de crème geschikt voor iedere man en vrouw.

Waar kan ik Skinlight bestellen?

Deze geweldige crème is enkel o.a. te bestellen via de webshop. Ook is het middels bol.com, marktplaats, Ebay en diverse andere webwinkels verkrijgbaar. Voor de laatste deals en kortingen is het slim om even langs de webshop te gaan.

Reactie plaatsen