Pigmentvlekken verwijderen
28 juni 2015 

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen, pigmentvlekken weghalen, pigmentvlekken camoufleren

Het verwijderen van pigmentvlekken kan om medische redenen zijn maar ook vanwege het ideaalbeeld omtrent het uiterlijk. Wanneer het om medische redenen is kan dit betekenen dat de pigmentvlek in kwestie een kwaadaardig tumor is. Huidkanker komt tegenwoordig veel vaker voor omdat het inmiddels bekend is dat door het zonlicht de huid melanine aanmaakt. Wanneer er teveel zonlicht door de huid wordt opgenomen ontstaat meer pigment want uiteindelijk ook voor huidkanker kan zorgen. Is het echter niet om medische redenen dan kun je er ook voor kiezen om pigmentvlekken te verwijderen. Dit kan op verschillende verantwoorde manieren zoals het gebruik maken van een crème, citroensap of door regelmatig te scrubben. Zoals je leest zijn verschillende manieren mogelijk om van de pigmentvlekken af te komen. In dit artikel worden de verschillende manieren toegelicht.

Pigmentvlekken verwijderen

Het gebruik maken van een crème die Europees is goedgekeurd raden wij zeker aan. Onze Skinlight crème is één van deze crèmes die Europees zijn goedgekeurd en die daarnaast ook nog erg goed werkt. Een normale tube Skinlight Crème kost €39,95 en daarmee kun je diverse moedervlekken behandelen. Zelfs als de pigmentvlekken die je wilt behandelen in het gezicht zitten.

Wil je toch liever gebruik maken van natuurlijke middelen? Dan is het gebruik maken van citroensap de beste keus. Citroensap zorgt er namelijk voor dat de opperhuid volledig zal verdwijnen als je er meerdere malen overheen wrijft. Dit heeft ongeveer dezelfde werking als scrubben echter wordt hier gebruik gemaakt van korreltjes die onder andere dode huidcellen effectief verwijdert.

Reactie plaatsen