Pigmentvlekken verwijderen met citroen
05 juni 2015 

Pigmentvlekken verwijderen met citroen

Pigmentvlekken verwijderen met citroen – Er zijn verschillende manieren om van pigmentvlekken af te komen. De ene manier ligt meer voor de hand dan de andere manier. In dit artikel wordt meer informatie gegeven hoe op een natuurlijke manier de pigmentvlekken verwijdert kunnen worden. Deze methode wordt door vele mensen gebruikt om van die lelijke pigmentvlekken af te komen.

Citroen wordt voor vele medische aandoeningen gebruikt. Citroen bevat fruitzuur waarbij het mogelijk is om de bovenste laag van de huid te verwijderen. Door de citroen uit te knijpen en op te vangen in een kommetje wordt het citroenvocht uit de citroen geperst. Deze vloeistof kun je door een keukenpapiertje op laten en nemen waarbij je dit keukenpapiertje over de moedervlek, pigmentvlek of andere vlek wrijft. Door de wrijving zal de vlek vervagen. Natuurlijk gebeurd dit niet direct maar na ongeveer zes tot zestien weken zal de vlek heel lichtjes vervagen en zul je er dus net iets minder last van hebben.

pigmentvlekken verwijderen met citroen

Pigmentvlekken verwijderen met citroen

In essentie kun je pigmentvlekken verwijderen met citroen. Maar in werkelijkheid is dat toch iets makkelijker gezegd dan gedaan. Citroensap uit een hele citroen bijvoorbeeld is niet fijn voor de huid. Het prikt en droogt de huid uit. Niet handig. Het is vooral niet een ideaal middel omdat pigmentvlekken bleken wel eventjes duurt. Na een aantal keren citroen smeren heb je helaas nog geen goed resultaat behaald. Dat duurt echt wel minimaal 8 weken. En acht weken citroen op je huid smeren daar word je absoluut niet vrolijk van. Wat je wel kunt doen is het sap van een citroen mengen met een olie. Dat mag gewoon olijfolie zijn, maar je kunt ook kiezen voor kokosolie, amandelolie of een ander soort.

Het probleem is echt nog steeds dat het niet echt fijn voor de huid zal zijn. En daarnaast is de kans groot dat het niet het gewenste resultaat gaat geven. Je hebt immers niet de juiste dosering. In een crème bijvoorbeeld worden alle ingrediënten goed op elkaar afgestemd. Daarnaast worden er vaak stoffen bijgevoegd die de werking van de crème bevorderingen. Deze mix aan ingrediënten zorgt er dan voor dat pigmentvlekken lichter worden en dat de huid daarnaast goed gehydrateerd blijft.

Pigmentvlekken verwijderen met Skinlight

Werkt het toch niet zo goed als gedacht? Een andere optie om van die vervelende pigmentvlekken af te komen is gebruik te maken van Skinlight Crème. Deze crème is speciaal gemaakt om vlekken op het lichaam of in het gezicht te vervagen waardoor de vlek steeds minder zichtbaar wordt. Deze crème maakt gebruik van natuurlijke stoffen waardoor een allergische reactie nagenoeg is uitgesloten. Daarnaast is het ook volledig getest en mag deze crème Europees worden verkocht. Deze crème is online te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs van €52,99 inclusief verzending.

Reactie plaatsen