Oogschaduw aanbrengen bruine ogen
10 april 2016 

Oogschaduw aanbrengen bruine ogen

Wat zijn mooie kleuren oogschaduw die goed passen bij bruine ogen, en hoe breng je de oogschaduw dan vervolgens het beste aan?

Oogschaduw aanbrengen is niet zo eenvoudig als het misschien lijkt, vooral als je bruine ogen hebt is dit vaak moeilijker dan je denkt. Daarom laten we je nu verschillende manieren zien hoe je oogschaduw aanbrengen moet bij bruine ogen.

Oogschaduw aanbrengen bruine ogen

Eerst breng je een grijze of zwarte eyeliner rond de ogen aan zowel aan de boven- als de onderkant. Daarna grijze oogschaduw aanbrengen op het bovenste ooglid en een smalle lijn onder het oog. Op het midden en aan de buitenkant van het bovenste ooglid gebruik je wat donkergrijze oogschaduw, wat je afmaakt met een zwarte mascara.

Oogschaduw aanbrengen: manier 2 

Maak gebruik van een bruine of zwarte eyeliner en breng hierna een bruine oogschaduw aan rond en ook boven het oog. Laat het vervagen naar boven en de zijkanten. Hierna breng je een wat meer donkere tint bruin aan op de arcadeboog aan de bovenkant van het oog wat je af kunt maken met zwarte mascara.

Oogschaduw aanbrengen bruine ogen

Oogschaduw aanbrengen bruine ogen – mooie kleuren combineren is een must. Wij leggen uit hoe je dat het beste kunt gaan doen.

Oogschaduw aanbrengen: manier 3

Bij deze methode breng je een zwarte eyeliner rond het oog aan en hierna een koperkleurige oogschaduw aan de binnenkant van je bovenste ooglid. Bij de volgende stap breng je een paars bruine oogschaduw aan op de buitenkant van het bovenste ooglid en dit laat je mooi overlopen door het te laten vervagen. Je kunt ook met een donker oogpotlood de randen nog wat meer accenten meegeven, waarna je het met zwarte mascara afmaakt.

Manier 4: voor de gevorderden

Wil je uitpakken? ga dan voor voor methode vier. Je brengt een donkerblauw gekleurde eyeliner aan rond het gehele oog. Hierna een witte oogschaduw die je aanbrengt aan de binnenkant van het bovenste ooglid. Daarna breng je een lichtblauwe en een donkerblauwe tint aan en daarboven een groene en weer daarboven een gele oogschaduw aan. Gebruik het geel en het blauw ook onder je ogen en werk het geheel af met mascara.

Merel
Door

Merel

op 12 Apr 2016

Leuk artikel!! manier 3 ga ik zeker proberen! thx voor de tips.

Lian
Door

Lian

op 14 Apr 2016

Manier vier lijkt mij super voor de zomer!! Zelf heb ik ook bruine ogen en mijn routine bestaat meestal alleen uit zwarte mascara en eyeliner, doe nooit zo heel veel met oogschaduw moet ik zeggen.

Reactie plaatsen