Skinlight voor het verlichten van donkere oksels

Skinlight voor het verlichten van donkere oksels

Bikini’s en mouwloze tops blijven tijdens de zomer in de kast liggen omwille van je schaamte over je donkere oksels? Dan is dit vanaf nu verleden tijd. Als je dacht dat hier niets aan te doen was en je je hier dus over zou blijven frustreren dan is er goed nieuws. Er zijn namelijk verschillende tips en oplossingen om zwarte oksels te doen verdwijnen en om ze zelfs te voorkomen.

Niet scheren, wel epileren

Waarom heb ik nou van die stomme donkere oksels zal je je dan wellicht al wel eens hebben afgevraagd. Dit kan met verschillende dingen te maken hebben. Het kan uiteraard een aandoening zijn maar het kan ook door iets heel simpel zijn dat je heel eenvoudig kan veranderen. Door je oksels te scheren met een scheermesje kan je donkere oksels in de hand werken. Je scheert de haartjes heel dicht bij je huid weg maar de haartjes die onder je huid zitten kunnen het doen lijken alsof je huid onder de oksels zwart is. Een eerst stap is dus misschien om over te gaan op epileren. Je kan de oksels ook waxen, eventueel kan je dit in een schoonheidssalon laten doen, om een goed resultaat te krijgen.

Aardappel of komkommer wrijven

Het kan ook zijn dat het bij jou niets met scheren te maken heeft. Als je zwarte oksels niet lichter worden nadat je een paar keer geharst of geëpileerd hebt, kan je nog andere middeltjes proberen. Middeltjes die je simpelweg in je huishouden kan terugvinden. In bepaalde producten, zoals citroen, aardappel en komkommer zitten zuren en antibacteriële ontsmettende eigenschappen die ervoor kunnen zorgen dat je je huid op die manier kan bleken. Wrijf met een plak citroen, komkommer of aardappel onder je oksel en laat dit intrekken. Droog je huid goed af hierna. Breng na het aanbrengen van de citroen, een hydraterende crème aan. Citroen werkt namelijk wat uitdrogend. Citroensap zal wel de dode huidcellen verwijderen waardoor je van je donkere huid op de oksels afgeraakt.

[caption id="attachment_201736" align="alignnone" width="640"]donkere oksels verlichten Skinlight whitening treatment voor donkere oksels[/caption]

Skinlight voor zwarte oksels

Als geen van deze middeltjes blijkt te helpen en je ten einde raad bent, kan je Skinlight in huis gaan halen. Skinlight is een crème, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en een neutrale PH waarde. De huid van je oksel is dun dus moet je deze plek met zachtheid behandelen. Voor je deze aansmeert is het belangrijk om eerst je oksels te reinigen. Daarna breng je de crème tot 2x per dag aan op je oksels. Je laat deze even inwerken en door de speciale whitening technologie, dringt Skinlight door tot diep in de huid. Deze werking zal er niet alleen voor zorgen dat je huid verbleekt maar zal ook voorkomen dat je huid terug donkerder wordt omdat deze de aanmaak van melanine afremt. Droog je oksels af na het insmeren. Op 1 tot 2 maanden tijd zijn die donkere oksels verleden tijd. Eens je ervan verlost bent, is het belangrijk om dit te onderhouden en dus Skinlight wekelijks op de oksels aan te brengen als onderhoudskuur.
Reactie plaatsen