Oksels bleken schadelijk?

Oksels bleken schadelijk?

Wat zijn de risico's van oksels bleken?


Door het gebruik van skinlight bleek je de oksels al op één van de veiligste manieren, er zitten dan ook verder geen risico’s verbonden aan dit product. Dit komt mede omdat skinlight volledig bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Vele huidverblekingsproducten bevatten schadelijke stoffen die je huid uitdrogen en/of schraal maken, dit is niet fijn en voor langer gebruik vaak niet te doen.

Lees dus altijd voor gebruik de bijsluiter want het kan altijd zo zijn dat er een stof inzit waarvoor je allergisch bent. Dit kun je bijvoorbeeld testen door eerst een klein beetje op je dijbeen te smeren. Doe dit twee maal daags en beoordeel de volgende dag of je uitslag of iets anders hebt. Zo niet, dan kun je skinlight met een gerust hart gebruiken.

Hierna volgen enkele tips om skinlight op een zo zorgvuldige manier te gebruiken voor oksels bleken:

  • Let er op dat je de oksels vlak voor het gebruik niet scheert;
  • Zorg er altijd voor dat de oksels schoon zijn van bijvoorbeeld resten deodorant of zweet;
  • Droog de oksels goed af, gebruik hier eventueel een föhn voor of wacht een paar minuutjes;
  • Ter extra verzorging is het verstandig om de oksels blijvend te verzorgen. Er zit een verzorgde factor in skinlight zelf maar voor een zeer droge huid is het aan te raden om de aangedane huid extra te hydrateren

Om eenmaal te starten met oksels bleken dien je dus wel enige voorzorgmaatregelen te nemen. Door het opvolgen van bovenstaande tips zul je merken dat je een subliem resultaat zult krijgen.
Reactie plaatsen