Anus bleken bij mannen
02 juni 2015 
in Intiem

Anus bleken bij mannen

Er is geen duidelijke medische reden om de anus te bleken echter kan het wel zijn dat jezelf of je partner er hinder aan ondervindt. Het is tegenwoordig mogelijk om je anus te bleken zodat de huid om de anus lichter van kleur wordt. De kleur om de anus is van nature wat donkerder van kleur dan de kleur van de huid. Er zijn verschillende manieren waar je voor kunt kiezen om de anus te bleken. In dit artikel worden deze verschillende manieren toegelicht.

Anus bleken bij mannen

De anus van de mens is een erg gevoelig gedeelte van het lichaam. Eén van de manieren om de anus te bleken is het te laten doen door een schoonheidsspecialist of een cosmetisch kliniek. De behandeld arts zal jou van te voren volledig inlichten wat er gaat gebeuren en welke middelen er worden gebruikt bij het bleken van de anus. Je wordt volledig verzorgt en uw anus zal na de behandeling wat gevoelig zijn. Echter mag het resultaat na deze behandeling er zijn want de anus zal vele malen lichter zijn.

Wil je liever je anus zelf bleken? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De Skinlight crème is daar uitermate geschikt voor. Deze crème zorgt er namelijk voor dat de kleur van de anus in kleine stapjes lichter wordt. Door het tweemaal daags op de donkere plek te smeren wordt de anus vele malen lichter naar verloop van het gebruik. In principe smeer je gewoon door tot je helemaal tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen over het gebruik van deze crème? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Reactie plaatsen