Gemiddelde kosten huid bleken
03 juli 2015 

Gemiddelde kosten huid bleken

huid lichter maken met make-up

De gemiddelde kosten om je huid te bleken hangt natuurlijk van verschillende factoren af. Ga je geheel zelf de huid bleken door gebruik te maken van de Skinlight Crème? Of maakt u gebruik van een speciale arts de zorg omtrent huid bleken volledig verzorgt wordt? Het is in ieder geval een keuze die u zelf moet maken en waar u goed over moet nadenken. In dit artikel vindt u in ieder geval een overzicht van de kosten die minimaal gemaakt moeten worden om uw huid te gaan bleken. Laat echter de keuze niet afhangen van het feit wat het daadwerkelijk gaat kosten. Laat de keuze wel afhangen waarbij u zich lekker voelt.

Kosten huid bleken

De goedkoopste manier, en tevens veiligste manier, is Skinlight Crème. Deze crème is speciaal gemaakt om de kleur van de huid lichter te maken. Deze crème kan geheel zelfstandig op pigmentvlekken of andere donkere vlekken op het lichaam gesmeerd worden. Een verpakking kost €49,95. In zo’n tube zit ruim voldoende op de donkere vlekken op verschillende plekken op het lichaam te behandelen.

De behandeling door een speciale arts in een kliniek begint bij ongeveer €200,-. Dit is afhankelijk van de grootte van de oppervlakte wat daadwerkelijk gebleekt moet gaan worden. Wanneer het gaat om een grote oppervlak kan de prijs zomaar oplopen naar €600,-. Wij raden dan ook altijd aan om de prijzen van verschillende klinieken met elkaar te vergelijken.

200-600 euro betalen of toch maar voor een verpakking Skinlight gaan!

Bestel Skinlight

Reactie plaatsen