Skinlight gebruiksinstructies
23 juni 2015 

Skinlight gebruiksinstructies

Nadat je de Skinlight crème in je bezit hebt gekregen, is het natuurlijk de hoogste tijd om de crème daadwerkelijk op moedervlekken, pigmentvlekken en andere donkere vlekken op het lichaam te smeren. Maar hoe moet dat precies? En waar moet je rekening mee houden? Hieronder zal stap voor stap uitgelegd worden hoe je de crème op de donkere vlekken kunt smeren.

Wellicht dat je al eerder gebruik hebt gemaakt van crèmes om uw huid in top conditie te krijgen. Je zult dan ongetwijfeld gemerkt hebben dat het gebruik van een crème niet over één dag ijs gaat. De crème moet veelvuldig en met enige regelmaat gebruikt worden. Zodoende krijgt de bestandsdelen die in de crème zitten de kans op optimaal te presteren. Dit is het zelfde geval voor de crème van Skinlight. Deze crème moet twee maal per dag aangebracht worden op de donkere vlek. Het is aan te raden de crème te smeren voor u van huis vertrekt en in de middag. Zodoende zit er voldoende tijd tussen deze twee momenten waardoor de crème optimaal kan presteren voor de hele dag.

Skinlight gebruikt je zo

Hoeveel crème nodig is om de vlek te laten verdwijnen is sterk afhankelijk van de grote en kleur van de pigmentvlek. Gebruik echter niet te veel want dat bevordert niet de werking van de bestandsdelen en zorgt er alleen maar voor dat het flesje sneller leeg is. Met een flesje kun je verschillende donkere vlekken in het gelaat of op het lichaam behandelen. De creme is in principe erg zuinig en voelt erg luxueus op de huid aan. De crème is getest door vele personen en al jaren goedgekeurd om op de Europese markt verkocht te worden.

Waar koop ik Skinlight?

Reactie plaatsen