Skinlight gebruiksinstructies
23 juni 2015 

Skinlight gebruiksinstructies

Nadat je de Skinlight crème in je bezit hebt gekregen, is het natuurlijk de hoogste tijd om de crème daadwerkelijk op moedervlekken, pigmentvlekken en andere donkere vlekken op het lichaam te smeren. Maar hoe moet dat precies? En waar moet je rekening mee houden? Hieronder zal stap voor stap uitgelegd worden hoe je de crème op de donkere vlekken kunt smeren.

Wellicht dat je al eerder gebruik hebt gemaakt van crèmes om uw huid in top conditie te krijgen. Je zult dan ongetwijfeld gemerkt hebben dat het gebruik van een crème niet over één dag ijs gaat. De crème moet veelvuldig en met enige regelmaat gebruikt worden. Zodoende krijgt de bestandsdelen die in de crème zitten de kans op optimaal te presteren. Dit is het zelfde geval voor de crème van Skinlight. Deze crème moet twee maal per dag aangebracht worden op de donkere vlek. Het is aan te raden de crème te smeren voor u van huis vertrekt en in de middag. Zodoende zit er voldoende tijd tussen deze twee momenten waardoor de crème optimaal kan presteren voor de hele dag.

Skinlight gebruik je zo

Hoeveel crème nodig is om de vlek te laten verdwijnen is sterk afhankelijk van de grote en kleur van de pigmentvlek. Gebruik echter niet te veel want dat bevordert niet de werking van de bestandsdelen en zorgt er alleen maar voor dat het flesje sneller leeg is. Met een flesje kun je verschillende donkere vlekken in het gelaat of op het lichaam behandelen. De creme is in principe erg zuinig en voelt erg luxueus op de huid aan. 

Skinlight is een huidblekende crème die kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, donkere kringen onder de ogen en andere huidverkleuringen. Om de beste resultaten te bereiken, is het belangrijk om de juiste gebruiksinstructies te volgen. Hieronder zullen we stap voor stap de Skinlight gebruiksinstructies bespreken.

Gebruiksinstructies

Stap 1: Reinig de huid

Begin met het reinigen van de huid op het gebied waar je de Skinlight crème wilt aanbrengen. Was het gebied grondig met water en een milde zeep en droog het daarna goed af.

Stap 2: Breng de crème aan

Breng een kleine hoeveelheid Skinlight crème aan op de huid en masseer het voorzichtig in de huid. Als je meerdere gebieden wilt behandelen, breng de crème dan aan op elk gebied afzonderlijk. Let op dat je de crème niet in je ogen krijgt. Als dit gebeurt, spoel dan onmiddellijk met water.

Stap 3: Laat de crème intrekken

Laat de Skinlight crème volledig intrekken voordat je andere huidverzorgingsproducten aanbrengt of make-up opdoet. De crème moet minimaal 15 minuten op de huid blijven om effectief te zijn.

Stap 4: Herhaal dagelijks

Herhaal deze procedure dagelijks, bij voorkeur twee keer per dag: 's ochtends en 's avonds. Blijf de crème gebruiken totdat de huidverkleuringen zichtbaar verminderen.

skin light reviews

Belangrijke aandachtspunten bij het gebruik van Skinlight

  • Test de crème eerst op een klein gebied voordat je het op grote delen van de huid aanbrengt.
  • Vermijd contact met de ogen en mond.
  • Blijf uit de buurt van direct zonlicht en draag altijd zonbescherming om de huid te beschermen tegen verdere schade.
  • Als je last krijgt van irritatie, stop dan met het gebruik van de crème en raadpleeg een arts.
  • Houd de crème buiten bereik van kinderen.
Reactie plaatsen