Bruine vlekjes op huid verwijderen
17 juni 2015 

Bruine vlekjes op huid verwijderen

Het verwijderen van bruine vlekjes op de huid is tegenwoordig gemakkelijk en hoeft niet veel te kosten. Er zijn verschillende crèmes op de markt verkrijgbaar waardoor je thuis op je gemak de bruine vlekjes kunt verwijderen. Neem wel de tijd om de crème te laten intrekken en kies daarnaast ook een juiste periode uit waarbij je de tijd heeft om elke dag één of tweemaal daags de crème op de bruine vlekjes te smeren. Natuurlijk rest de vraag: Welke crème moet ik hiervoor gebruiken?

Bruine vlekjes op huid verwijderen

De crème van Skinlight is hier uitermate geschikt voor. Deze crème zit in een flesje. Je hoeft maar een klein beetje crème te gebruiken en deze te verdelen over de verschillende bruine vlekjes. Het maakt niet uit of de bruine vlekjes in het gezicht of andere gevoelige plekken op het lichaam zitten. Deze crème is namelijk uitgebreid getest op de gevoeligheid van de huid. De crème is dan ook pH neutraal en zorgt in de meeste gevallen niet voor een allergische reactie. Wil je het echter zeker weten of je hier geen allergische reactie van krijgt? Neem dan even contact met ons op of lees de instructie of de informatie op de verpakking. Echter is deze kans heel klein omdat het product 100% uit natuurlijke stoffen bestaat. Hiernaast is het ook nog eens Parfum vrij en PH neutraal!

Wij hopen je door middel van deze informatie te hebben geholpen bij het vinden van de juiste crème om de bruine vlekjes te verwijderen. 

Skinlight Bestellen->

Bruine vlekken op huid verwijderen - Huid bleken
Door

Bruine vlekken op huid verwijderen - Huid bleken

op 31 Jul 2016

[…] Bruine vlekken op de huid komen ook in Nederland veel voor. Bruine vlekken kunnen door heel veel verschillende factoren ontstaan. De belangrijkste reden van bruine vlekken is toch wel de schadelijke straling van de zon. In Nederland nog steeds iets waar veel mensen niet van op de hoogte zijn. Daarna komt ouderdom en erfelijkheid. […]

Reactie plaatsen