Afkomen van zwarte vlekjes in het gezicht
15 augustus 2018 
in Gezicht

Afkomen van zwarte vlekjes in het gezicht

Als je een donkere huid hebt, hoef je niet te denken dat je vrijgesteld bent van pigmentvlekken. Net als bij mensen met een bleke huid, kunnen mensen met een donkere huid dit ook krijgen, vaak worden dit dan echt zwarte vlekjes. Als je er alles aan doet om je huid stralend te houden kan het echt vervelend zijn, zwarte vlekjes in gezicht ontsierd je gezicht meteen. Echter hoef je niet te lang na te denken over oplossingen aangezien ze hier voor jou worden aangereikt.

Microdermabrasie

Say what? Geloof me, het klinkt veel minder ingewikkeld dan het woord doet uitschijnen. Het is een redelijk intensieve behandeling waarbij micro kristallen worden gebruikt om je bovenste huidlaag als het ware te verwijderen. De aanmaak van een nieuwe huid wordt hierbij gestimuleerd. Na een aantal behandelingen zijn je zwarte vlekjes in gezicht voorgoed verleden tijd.

Honing en suiker voor de perfecte peeling

Wat je zelf eenvoudig kan doen en waarvoor je dus niet per se naar een schoonheidssalon hoeft, is zelf regelmatig een kleine peeling doen. Simpelweg kan het zijn dat zwarte vlekjes een ophoping zijn van dode huidcellen die op je huid liggen. Als je bijvoorbeeld veel in de zon gaat, kan het dus zijn dat deze dode huidcellen donkerder en donkerder worden. Maak dus zelf je eigen peeling met honing en suiker.

creme tegen melasma

Skinlight maakt donkere vlekken lichter en remt nieuwe vorming van pigmentatie af

Skinlight Whitening Treatment

Heb je Skinlight al een tijdje in je kast liggen maar nog niet geprobeerd? Dan is het nu de ideale moment het te gaan testen. Deze crème heeft een neutrale PH waarde wat er voor zorgt dat Skinlight geschikt is voor elk huidtype en je dus daar geen hele zoektocht naar hoeft te doen. De werking is heel eenvoudig en de behandeling is zeer effectief. Het grote voordeel aan Skinlight is dat je lang doet met de crème omdat je er telkens niet veel van nodig hebt. Smeer op een gereinigde huid een kleine hoeveelheid op de pigmentvlekken en laat een aantal minuten inwerken voor een optimaal resultaat. Zo krijgt de crème de kans om tot diep in de huid in te trekken. Smeer daarna eventueel nog een andere hydraterende crème. Elk huidtype is anders maar als je deze behandeling een 8 tal weken volgt, dien je zeker verlost te zijn van de hyperpigmentatie.

Maak een citroenmasker

Je zal het misschien niet geloven, maar de oplossing is soms dichterbij dan je denkt. Kijk eens in je ijskast of je nog een citroen hebt liggen. Is dit zo? Dan ben je hier al een heel eind mee vooruit. Een citroenmasker is de ideale oplossing tegen zwarte vlekjes. Pers een citroen en houd het sap van een halve citroen over. Doe hier een theelepel zout bij en wat olijfolie en je masker is klaar. Je smeert het goedje over de vlekjes en laat het een kwartiertje inwerken. Je dient de huid daarna te reinigen met lauwwarm water en te behandelen met een hydraterende crème. Goedkoop en snel!

Reactie plaatsen