Review van Sara


Ik ben Sara van Ommeren, een jonge moeder van twee kinderen. Na mijn tweede zwangerschap kreeg ik te maken met een vervelend zwangerschapsmasker dat mijn gezicht ontsierde. Donkere vlekken verschenen op mijn huid, en hoewel ik altijd trots was geweest op het moederschap, voelde ik me onzeker door het melasma op mijn gezicht.

Ik was vastberaden om een oplossing te vinden en raadpleegde verschillende dermatologen. Uiteindelijk besloot ik Skinlight pigmentcrème een kans te geven. Ik las veel positieve ervaringen van andere vrouwen en werd vooral aangetrokken tot het feit dat Skinlight in Nederland werd geproduceerd en pH-neutraal en parfumvrij was - perfect voor mijn gevoelige huid.

Elke dag begon ik trouw Skinlight crème twee keer per dag aan te brengen op mijn gezicht, 's ochtends en 's avonds. Ik merkte al snel dat de crème gemakkelijk in mijn huid werd opgenomen en geen vettig residu achterliet. Het feit dat het pH-neutraal en parfumvrij was, gaf me gemoedsrust dat het geschikt was voor mijn gevoelige huid.

Naast het gebruik van Skinlight nam ik ook andere maatregelen om mijn zwangerschapsmasker te verminderen. Ik zorgde ervoor dat ik een goede zonnebrandcrème voor mijn gezicht gebruikte, met een hoge SPF, en ik beschermde mezelf altijd tegen de zon. Een brede hoed en het opzoeken van de schaduw tijdens de hete uren van de dag waren essentieel, omdat blootstelling aan de zon het melasma kon verergeren.

Na enkele weken consequent gebruik van Skinlight crème begon ik positieve resultaten op mijn huid te zien. Het zwangerschapsmasker vervaagde geleidelijk en mijn teint werd egaler. De crème werkte echt goed om het melasma te verminderen, waardoor mijn zelfvertrouwen groeide.


Ik was blij met de voordelen van Skinlight. Niet alleen was het effectief in het verminderen van mijn zwangerschapsmasker, maar de ph-neutrale en parfumvrije formule was ook een grote pluspunt voor mijn gevoelige huid. Ik voelde me goed over mijn keuze om Skinlight te gebruiken en de resultaten bevestigden mijn beslissing.

Met mijn zwangerschapsmasker dat geleidelijk vervaagde en mijn huid die weer straalde, voelde ik me weer comfortabel in mijn eigen huid. Ik genoot van de tijd met mijn kinderen, wetende dat ik niet alleen voor hen kon zorgen, maar ook voor mezelf kon zorgen. Dankzij Skinlight en mijn toewijding om mijn huid te beschermen, had ik mijn zelfvertrouwen herwonnen en kon ik stralend de wereld tegemoet treden.

Jullie hadden me wat vragen gesteld over de producten op Instagram en hier zijn de antwoorden:

V: Zou je geld uitgeven aan het product?

A: Ja, dat zou ik doen en dat ben ik ook van plan. Ik ben tevreden met mijn huidige resultaten, dus ik ga geen pauze nemen.

V: Wat ga je gebruiken als je een pauze neemt van Skinlight?

A: Ik ben van plan om door te gaan met Skinlight omdat het vitamine C bevat om mijn huid op te helderen.

V: Is het veilig om te gebruiken tijdens de zwangerschap?

A: Ja, het is veilig om te gebruiken tijdens de zwangerschap omdat het dus geen hormooncreme is. De formule bestaat vooral uit een hele krachtige, geconcentreerde Vitamine C. En dat mag je gebruiken tijdens de zwangerschap en tijdens de periode van borstvoeding geven.

Dus dat is mijn geheim over hoe ik van mijn melasma af ben gekomen. De resultaten spreken voor zich en je zult er geen spijt van krijgen!

*Bedankt voor alle interesse en opmerkingen! Ik krijg veel vragen over Skinlgiht en waar ik het vandaan heb, en al die informatie is hierboven gelinkt.

 skinlight voor en na

Reactie plaatsen