Pigmentvlekken verwijderen met Skinlight Whitening
22 september 2021 

Pigmentvlekken verwijderen met Skinlight Whitening

Hoe fantastisch is het om pigmentvlekken te kunnen verwijderen met een sterke pigment crème? Met Skinlight is dit mogelijk. Pigmentvlekken komen er in vele vormen en maten. Zo heb je kleine pigmentvlekken die niet of nauwelijks opvallen maar kun je ook last krijgen van melasma of hyperpigmentatie. Al deze pigmentkwalen zijn te behandelen met deze pigment crème.

Wanneer je pigmentvlekken verwijderen wilt, is het belangrijk om altijd de oorzaak te achterhalen. Er zijn namelijk meerdere oorzaken denkbaar die pigmentkwalen veroorzaken kunnen. Hieronder de meest voorkomende oorzaken.

  • Hormonen: wanneer je de anticonceptiepil slikt of wanneer je zwanger bent of net bent bevallen, dan is je hormoonhuishouding door de war. Dat is hartstikke normaal en niks om je zorgen over te maken. Maar wanneer dit het geval is, is je huid vatbaarder voor verkleuringen. Vooral wanneer je huid in aanraking komt met zonlicht. Je huid kan dat hyperactief reageren waardoor pigmentkwalen ontstaan. Denk hierbij aan melasma, pigmentvlekken en pigmentsnor.
  • Zonlicht: wanneer je huid veel blootgesteld wordt aan zonlicht, dan kan dit op ten duur pigmentvlekken of ouderdomsvlekken veroorzaken. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de huid goed te beschermen met een zonnebrandcrème. Zonlicht is goed voor je en wanneer je even met de hond uitgaat hoef je je echt niet iedere keer in te smeren. Maar wanneer je een middagje gaat shoppen in de lente en/of zomermaanden, dan is het zeker wel aan te raden.
  • Aanleg: de ene persoon heeft meer aanleg voor pigmentvlekken dan de ander. Komen pigmentaandoeningen voor in je familie of gezin? En heb jij hier ook last van? dan kan het goed zijn dat je hier meer aanleg voor hebt dan iemand waarbij het niet in de familie voorkomt.
  • Acne: heb jij vroeger veel last gehad van extreme acne? Dan kun je hiervan op latere leeftijd pigmentvlekken van krijgen. Dit zie je vooral veel bij mensen met een getinte tot donkere huidskleur. Doordat er door acne een wondje ontstaat op de huid, kan hier een pigmentstoornis ontstaan. Ook kun je er littekens van over houden die later alsnog donker verkleuren.

De beste behandeling om pigmentvlekken te verminderen is met een sterke pigment crème. Deze manier van pigmentvlekken verwijderen werkt effectief en is doeltreffend. Het is daarnaast een goedkope oplossing dat tevens een blijvend resultaat geeft. Wanneer je toch graag andere behandelingen wilt overwegen, dan kun je ook kiezen voor een ipl-behandeling of exfoliëren.

Voordelen van Skinlight

  • Maakt donker pigment lichter
  • Geeft een mooi en egaal resultaat
  • Pakt huidverkleuringen effectief aan
  • Verwijdert pigmentvlekken tot wel 3 tinten.

Omdat wij deze maand precies 8 jaar bestaan, vieren we dat met een leuke kortingsactie. Met de code: jadatwilik ontvang je 7 euro korting op je bestelling.

Reactie plaatsen