Pigmentvlekken verwijderen met Skinlight Whitening
22 september 2021 

Pigmentvlekken verwijderen met Skinlight Whitening

Skinlight PigmentCreme


Effectief bij pigmentvlekken verminderen 

Hoe fantastisch is het om pigmentvlekken te kunnen verwijderen met een sterke pigment crème? Met Skinlight is dit mogelijk. Pigmentvlekken komen er in vele vormen en maten. Zo heb je kleine pigmentvlekken die niet of nauwelijks opvallen maar kun je ook last krijgen van melasma of hyperpigmentatie. Al deze pigmentkwalen zijn te behandelen met deze pigment crème.

Hoe pigmentvlekken verwijderen?

Wanneer je pigmentvlekken verwijderen wilt, is het belangrijk om altijd de oorzaak te achterhalen. Er zijn namelijk meerdere oorzaken denkbaar die pigmentkwalen veroorzaken kunnen. Hieronder de meest voorkomende oorzaken.

 • Hormonen: wanneer je de anticonceptiepil slikt of wanneer je zwanger bent of net bent bevallen, dan is je hormoonhuishouding door de war. Dat is hartstikke normaal en niks om je zorgen over te maken. Maar wanneer dit het geval is, is je huid vatbaarder voor verkleuringen. Vooral wanneer je huid in aanraking komt met zonlicht. Je huid kan dat hyperactief reageren waardoor pigmentkwalen ontstaan. Denk hierbij aan melasma, pigmentvlekken en pigmentsnor. 
 • Zonlicht: wanneer je huid veel blootgesteld wordt aan zonlicht, dan kan dit op ten duur pigmentvlekken of ouderdomsvlekken veroorzaken. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de huid goed te beschermen met een zonnebrandcrème. Zonlicht is goed voor je en wanneer je even met de hond uitgaat hoef je je echt niet iedere keer in te smeren. Maar wanneer je een middagje gaat shoppen in de lente en/of zomermaanden, dan is het zeker wel aan te raden. 
 • Aanleg: de ene persoon heeft meer aanleg voor pigmentvlekken dan de ander. Komen pigmentaandoeningen voor in je familie of gezin? En heb jij hier ook last van? dan kan het goed zijn dat je hier meer aanleg voor hebt dan iemand waarbij het niet in de familie voorkomt. 
 • Acne: heb jij vroeger veel last gehad van extreme acne? Dan kun je hiervan op latere leeftijd pigmentvlekken van krijgen. Dit zie je vooral veel bij mensen met een getinte tot donkere huidskleur. Doordat er door acne een wondje ontstaat op de huid, kan hier een pigmentstoornis ontstaan. Ook kun je er littekens van over houden die later alsnog donker verkleuren.

Wat is de beste behandeling tegen pigmentvlekken?

De beste behandeling om pigmentvlekken te verminderen is met een sterke pigment crème. Deze manier van pigmentvlekken verwijderen werkt effectief en is doeltreffend. Het is daarnaast een goedkope oplossing dat tevens een blijvend resultaat geeft. Wanneer je toch graag andere behandelingen wilt overwegen, dan kun je ook kiezen voor een ipl-behandeling of exfoliëren. 

Voordelen van Skinlight

 • Maakt donker pigment lichter
 • Geeft een mooi en egaal resultaat
 • Pakt huidverkleuringen effectief aan
 • Verwijdert pigmentvlekken tot wel 3 tinten.

Hoe gebruik je Skinlight om pigmentvlekken te verminderen stap voor stap

Stap 1: Reinig de huid

Reinig de huid grondig en zorg ervoor dat deze droog is voordat je Skinlight aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat de crème beter kan worden opgenomen door de huid.

Stap 2: Breng Skinlight aan

Gebruik een kleine hoeveelheid Skinlight en breng deze gelijkmatig aan op de pigmentvlekken op de huid. Masseer de crème voorzichtig in de huid tot deze volledig is opgenomen.

Tips:

 • Gebruik Skinlight alleen op de pigmentvlekken en niet op de gezonde huid.
 • Voorkom contact met de ogen en de mond.
 • Gebruik Skinlight niet op beschadigde of geïrriteerde huid.

Stap 3: Herhaal dagelijks

Herhaal het aanbrengen van Skinlight dagelijks, bij voorkeur 's ochtends en 's avonds, gedurende ten minste 8 weken om de beste resultaten te bereiken. Het kan tot 12 weken duren voordat de pigmentvlekken merkbaar verminderd zijn.

Let op:

Het is belangrijk om de huid tijdens het gebruik van Skinlight goed te beschermen tegen de zon. Draag een hoed en gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF om verdere pigmentatie te voorkomen.

Tijdelijke Kortingsactie

Omdat wij deze maand precies 8 jaar bestaan, vieren we dat met een leuke kortingsactie. Met de code: jadatwilik ontvang je 7 euro korting op je bestelling. 

Reactie plaatsen