Pigmentvlekken gezicht natuurlijk verwijderen
30 juli 2020 

Pigmentvlekken gezicht natuurlijk verwijderen

Mensen worden vaak moedeloos wanneer ze dag in dag uit te maken hebben met pigmentvlekken en wanneer ze er geen geschikte oplossing voor vinden. Ze proberen vaak allerlei dingen en zijn er niet mee geholpen. Ze leggen zich er dan maar bij neer dat er geen oplossing voor lijkt te zijn en proberen verder te gaan met hun leven. Echter, hoe meer last je hebt van pigmentvlekken hoe zwaarder dit kan gaan doorwegen. Het kan een effect hebben op je zelfvertrouwen en je kan je hier heel slecht door gaan voelen. Dit is natuurlijk niet fijn en helemaal niet de bedoeling. Goed om dan te weten dat er nog hoop is. Er zijn wel degelijk oplossingen die je misschien nog niet geprobeerd hebt. Zo is er onder andere Skinlight maar kan je ook je pigmentvlekken verwijderen met kurkuma of aloë vera.

pigmentvlekken gezicht natuurlijk verwijderen

Pigmentvlekken gezicht natuurlijk verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen met kurkuma – Een oplossing die je misschien nog niet hebt geprobeerd maar wel zeer effectief is, is kurkuma. Kurkuma heeft namelijk een antiseptische en ontstekkingsremmende werking en bovendien herstelt kurkuma de natuurlijke zuurtegraad van je huid waardoor je huid sneller kan genezen. Je kan kurkuma in een scrub mixen met andere ingrediënten zoals limoen, en 2-3 druppels tamanuolie. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat jij in geen tijd van je vlekken verlost bent. Let er wel op dat kurkuma een soort gele laag kan achterlaten op je gezicht, best niet te veel hiervan gebruiken, 1 eetlepel maximum is genoeg.

Pigmentvlekken verwijderen met creme

Een tweede oplossing die zeer effectief is, is Skinlight. Dit is een pigmentvlekkencrème die er in een paar weken tijd voor zal zorgen dat jouw huid bleker wordt. De enige stappen die je moet ondernemen zijn Skinlight bestellen op het internet en wanneer je hem thuis geleverd krijgt, hem twee keer per dag aanbrengen op de vlekken. De speciale whitening technologie dringt dan tot diep in de huid door en gaat het pigment verpulveren. Hoewel hij ook zal zorgen voor de rem van nieuw pigment, kan het toch zijn dat je Skinlight als onderhoudskuur zal moeten blijven gebruiken.

pigmentvlekken gezicht natuurlijk verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen met aloë vera

Een laatste oplossing die je kan gaan proberen is pigmentvlekken verwijderen met aloë vera. Aloë vera bevat namelijk slijmerige polysacchariden die donkere en gekleurde vlekken terug lichter kunnen maken. Smeer dus wat aloë vera sap of een gel op basis hiervan op de gebieden waar je het meest last hebt van deze vlekken.

Reactie plaatsen