Pigmentvlekken verwijderen Skinlight en andere tips

Pigmentvlekken verwijderen bij donkere huid - Wanneer je last hebt van pigmentvlekken, dan kan dit zeer vervelend zijn. Je zou denken dat pigmentvlekken vaak voorkomen bij mensen met een lichtere huid. Dit klopt meestal wel omdat zij vaak een lichter pigment hebben en dus gevoeliger zijn voor de UV stralen van de zon. Maar ook mensen met een donkere huid kunnen last hebben van pigmentvlekken, dit zijn dan eerder zwarte pigmentvlekken. Ben je dit beu? In dit artikel vind je tips over hoe pigmentvlekken verwijderen bij donkere huid.

Pigmentvlekken verwijderen

Hoe kun je pigmentvlekken verwijderen?

Pigmentvlekken verwijderen kan op diverse manieren. De drie bekendste behandelingen zijn: pigmentvlekken laseren, een chemische peeling oftewel exfoileren of als laatste het gebruik van een sterke huid verlichtende crème zoals Skinlight.

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn ophopingen van melanine in de huid. Deze kunnen ontstaan doordat de aanmaak van melanine verstoort raakt. Dat kan komen door bijvoorbeeld uv-straling of hormonen.


Pigmentvlekken verwijderen Skinlight en andere tips

Pigmentvlekken kunnen verschillende oorzaken hebben. Vaak is het belangrijk om de oorzaken te kennen want hierdoor kan je soms al bepaalde dingen laten of juist wel doen om deze vlekken te doen verdwijnen en Het meest voorkomende is dat je pigmentvlekken krijgt door je huid bloot te stellen aan de zon. De huid maakt ter bescherming pigment aan zodat onze huid niet gaat verbranden. In de meeste gevallen verloopt dit normaal en krijg je over heel je lichaam een mooi bruin kleurtje. Echter kan dit proces ook verkeerd lopen en kan je ophopingen krijgen. Dit veroorzaakt dan die bruine, vervelende vlekjes. Andere oorzaken kunnen zijn: schommelingen in de hormonen, je huid die veroudert en je kan het gewoon in je genen hebben zitten.

skinlight ervaringen

Pigmentvlekken verwijderen Skinlight

Wanneer je al alles hebt geprobeerd en niets lijkt te werken dan moet je misschien online eens kijken naar Skinlight. Skinlight is een pigmentvlekkencrème die ervoor zorgt dat deze vlekken zullen gaan vervagen. Bovendien zorgt Skin light er ook voor dat de aanmaak van nieuw pigment wordt afgeremd. De behandeling voor pigmentvlekken verwijderen bij donkere huid is met Skinlight helemaal niet moeilijk en Het enige wat je dient te doen, is Skin light tot 2 maal per dag aanbrengen op de gevoelige zones waar pigmentvlekken zitten en laten inwerken. De whitening technologie zal er dan in een paar weken tijd voor zorgen dat jij voorgoed vaarwel kan zeggen tegen die zwarte vlekken!

Bruine vlekken laseren

En Wanneer je meer voor de drastischere aanpak bent, dan kan je je pigmentvlekken ook laten weglaseren. Bij een laserbehandeling dringt het licht van de laser tot diep in de huid door en vernietigt het pigment in de huidcellen. Deze behandeling is dus ook geschikt voor dieper gelegen pigmentvlekken! Houd er wel rekening mee dat ondanks de behandeling zeer effectief is, je wel diep in je buidel zal moeten tasten. De behandeling staat namelijk bekend als een vrij dure.
Reactie plaatsen