Hoe voorkom ik moedervlekken
25 juni 2015 

Hoe voorkom ik moedervlekken

Hoe voorkom ik moedervlekken, moedervlek verwijderen

Het tegengaan van moedervlekken is in sommige gevallen niet mogelijk. Het is namelijk afhankelijk van het pigment want in de huid zit. Zit er weinig pigment in de huid dan is de kans op verbranding groter. Het proces waarin melanine wordt aangemaakt wordt zodoende onderbroeken wat er weer voor kan zorgen dat er moedervlekken ontstaan. Het krijgen of hebben moedervlekken is daarnaast ook erfelijk en kan dan niet voorkomen worden. Echter is het wel mogelijk om moedervlekken, wanneer zij niet schadelijk zijn, te laten verwijderen of zelf te vervagen door het gebruik maken van een crème die de huid bleker maakt. Wanneer je echter om een bepaalde reden toch zo veel mogelijk het verkrijgen van moedervlekken wilt tegengaan dan kun je dit op verschillende manieren doen.

Hoe voorkom ik moedervlekken

Het gebruik maken van zonnebrand zorgt ervoor dat deze crème het zonlicht weerkaatst waardoor de huid deze zonnestralen niet opneemt. Het krijgen van pigmentvlekken, moedervlekken of andere donkere vlekken is dan bijna niet meer mogelijk.

De tweede tip om moedervlekken te voorkomen is regelmatig te scrubben. Het scrubben van de huid is eigenlijk met een soort van schuurpapier de dode huidcellen er af schuren. Wanneer dit op regelmatige basis gebeurd zullen nieuwe huidcellen aangemaakt worden die de oorspronkelijke kleur van de huid heeft. Deze kleur zal over het algemeen lichter zijn en dit voorkomt tevens het krijgen van moedervlekken.

Wij hopen door middel van deze simpele maar effectieve tips dat moedervlekken voorgoed verdwijnen en niet meer terugkomen.

Reactie plaatsen