Anus Bleken met Skinlight


anus bleken, anus bleek creme, goedkoop anus bleken

​Skinlight is er ook voor het verlichten van de intieme delen zoals de anus. Veel mensen zijn hier erg onzeker over en vinden hem er vies en onhygiënisch uitzien. De onzekerheid komt dan vooral naar voren in de slaapkamer bij intieme momenten.

Je hoeft gelukkig geen cosmetisch chirurg op te zoeken, want tegenwoordig kun je dit gewoon thuis, in alle privacy doen. Men zag er een aantal jaren geleden namelijk erg tegenop om voor dit gênante probleempje naar een chirurg te stappen.

Een acceptabel alternatief voor anus bleken waren de speciaal opgerichte anus bleek salons, maar ook dit is erg gênant en oncomfortabel bevonden. Vandaar dat Skinlight op de markt is gebracht. Dit 100% natuurlijke bleek product is zeer geschikt voor de tere en intieme lichaamsdelen. Het bied al heel snel het gewenste resultaat en kan ten alle tijden opnieuw gebruikt worden omdat het geen agressief middel is zoals alle andere blekingsproducten.
Anus bleken is de schoonheidstrend van het moment, het geeft je zekerheid en vertrouwen maar bovenal een hygiënisch en fris gevoel.

[caption id="attachment_201204" align="alignright" width="228"]Skinlight creme, pigmentvlekken creme Anus bleek creme[/caption]

Gebruiksaanwijzing: Skinlight voor de intieme zones

Nadat je het product in huis hebt gehaald is het aan te raden om de ingrediënten van het product goed door te nemen en te beoordelen of je niet allergisch bent voor één van de bestanddelen. Ondanks dat Skinlight bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten is het toch verstandig om te testen of je niet alsnog allergisch bent. Na het testen van het product is het tijd om te starten en de anus flink op te lichten. Maak de anus voor het gebruik goed schoon en dep droog. Was altijd je handen voordat je de crème aanbrengt. Breng de crème twee maal daags aan, doe dit bijvoorbeeld ochtends en avonds. Wij raden aan om na iedere week te bekijken of je de gewenste kleur al heeft behaalt. Nadat je helemaal tevreden bent, dien je het product wel nog als onderhoud kuur te blijven gebruiken.

In het kort


  • Was je handen grondig;
  • Maak de huid schoon en dep droog;
  • Breng de crème twee keer per dag aan, bijvoorbeeld in de ochtend en avond;
  • Laat altijd eventjes intrekken en klaar.

Hoe werkt Skinlight?

De unieke formule is zo ontwikkeld dat het in staat is om donker pigment lichter maken. De crème dringt tot diep in de huid door en verlicht tot drie huidlagen de huid. Hierdoor wordt de opperhuid lichter waardoor kleurverschil verdwijnt. Als eerst wordt de derde huidlaag behandeld, daarna de tweede en uiteindelijk de opperhuid. Dat is de reden waarom je niet direct al resultaat ziet.Wanneer je met de behandeling start is het van groot belang om de handeling altijd af te maken. Daarnaast adviseren wij om de crème twee maal daags aan te brengen. Je hoeft verder geen verzorgende producten aan te brengen, want Skinlight droogt de huid niet uit.

Resultaten

Met Skinlight huidbleek kun je hele mooie resultaten boeken. De bleekcreme maakt de huid daadwerkelijk lichter. Je kunt er dan ook absoluut vanuit gaan dat de huid die je behandeld minimaal 1-3 tinten lichter wordt. Resultaat zie je niet meteen. De formule is krachtig en verlicht de huid in stapjes. Wel zo veilig en fijn voor je huid. Wij gaan er per persoon vanuit dat je binnen 7-8 weken al hele mooie resultaten kunt bereiken. Gewoon doen dus!
  • Skinlight is veilig en bleekt de huid in stapjes;
  • Bevat natuurlijke ingrediënten;
  • Maakt de huid 1-3 tinten lichter;
  • Ph-neutraal en parfumvrij;
  • In Nederland geproduceerd.

​Anus Bleken nu ook voor Thuisgebruik

Anus bleken kun je tegenwoordig in alle rust en privacy thuis uitvoeren. Je hoeft niet meer naar een dure kliniek en dat bespaart zowel geld als gêne. De anus bleek formule is effectief en geschikt voor alle huidtypes. Wanneer jouw doel is om de huid daadwerkelijk lichter te maken, dan is Skinlight het ultieme middel om dit mogelijk te maken. Gebruik de anus bleek crème twee keer per dag gedurende acht weken voor een mooi resultaat. Heel veel succes gewenst. Mocht je vragen hebben of persoonlijk advies. Stuur ons gerust een berichtje of facebook of stuur een mailtje.