Pigmentvlekken verwijderen tips en behandelingen
07 oktober 2018 

Pigmentvlekken verwijderen tips en behandelingen

Wanneer je last hebt van pigmentvlekken is het heel begrijpelijk dat je hiervan af wilt, vooral wanneer deze zichtbaar zijn in gezicht. Hieronder zal ik wat tips geven voor het verwijderen van pigmentvlekken.

Pigmentvlekken crème

Een pigmentvlekken crème zoals die van Skinlight is altijd een hele goede optie omdat deze pigmentvlekken crème speciaal is ontwikkeld om pigmentvlekken te verwijderen. Deze crème moet 2 maal per dag op de pigmentvlek gesmeerd worden en na zo’n 2 maanden is de pigmentvlek verwijderd, afhankelijk van hoe diep de pigmentvlek in de huid is getrokken. Als de pigmentvlek erg diep zit is dit wat moeilijker aan te pakken.

Om die hardnekkige pigmentvlek toch te verwijderen kun je nog wat meer dingen proberen om zo te kijken of je die vlekken toch nog helemaal weg kunt krijgen.

Gezichtsmasker

Een gezichtsmasker is altijd een goed idee voor je huid en wanneer je bepaalde ingrediënten gebruikt dan kun je ook je pigmentvlekken verbleken. Vitamine C is daarbij een belangrijk punt, vitamine C zit bijvoorbeeld in het sap van een citroen of limoen en wanneer je hier wat honing bij doet heb je al een hele goede combinatie te pakken. Honing is namelijk ook een natuurlijk middel dat ingezet wordt bij het bestrijden van pigmentvlekken. Het gebruik van een gezichtsmasker is ook iets wat je eventjes vol moet houden gedurende zo’n 2 maanden. Wanneer je ook een speciale pigmentvlekken crème gebruikt en de natuurlijke middeltjes inzet tegen de pigmentvlekken moeten ook zelfs de hele diepe pigmentvlekken veel minder donker worden en hopelijk bij jou ook helemaal verwijderd.

Laseren

Mocht dit helaas ook niet helemaal het gewenste effect hebben is er ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een laserbehandeling. Deze behandeling vindt bij de dermatoloog plaats en is voor de echt diepe pigmentvlek een optie. Bij de laserbehandeling wordt de pigmentvlek verpulverd.

Probeer altijd eerst de wat goedkopere opties zoals de natuurlijke gezichtsmaskertjes die je zelf kunt maken en je kunt ook altijd een speciale pigmentvlekkencrème gebruiken die in bijna alle gevallen je pigmentvlek verwijderd voordat je de wat drastischere methoden gebruikt. De crème van Skinlight is namelijk ook helemaal natuurlijk en vrij van geur en kleurstoffen en het is erg gebruiksvriendelijk!

Reactie plaatsen